Keresés

Halloween 2018: unikornis hajak

Halloween 2018 unikornis hajak. Inspirálódj a rémísztgetés napjára!

2018 legyen az eddigi legkreatívabb éved! Lepd meg magad – no meg környezeted – egy extrán új Halloween megjelenéssel. A véres fejeknek ebben a posztban leáldozott, jöjjenek az unikornisok! Halloween hajak 2018: a Fodrászinfó inspirációs gyűjteménye.

Dark unikornis haj

Megint eltelt egy év, újra lehet beöltözni. Leporolható a pókháló (sic!), előkeríthető végre a sminktáskából a fekete alapozó és a vérvörös rúzs… No meg a fekete csillámpor és a művér is. De álljunk meg egy pillanatra! Mi van, ha idén nem Drakulának és Drakulinának öltöztök a pároddal, hanem ezúttal igazán metálban nyomjátok, mondjuk Dark Unicorn-ban?

Az év 364 napjára ott van a csillámpóni rózsaszín köntösben, ám a Halloween az más. Jöhet az őrület és a keményebb vonalak: robogj be a partiba sötét unikornisként és tutira tiéd lesz a legmenőbb jelmez. Az mondjuk kérdés, hogy ebben a szerepben milyen személyiségjegyeket illik felvenni, de valószínűleg az idő és az alkoholmennyiség elfogyasztásának előrehaladtával ez már egyre magától értetődőbb lesz.

Instagram: @blusherglam

Unikornis hajak gyerekeknek

Azt mondod, hogy csinálsz otthon egy matinét gyermekednek is? Akkor őt se hagyd ki a buliból, készítsd el számára az unikornis frizurát.

Unikornis hajszín

Ha maradsz az unikornis imádatnál, de a dark vonalba nem szívesen nyúlnál bele, akkor is van pár tippünk. Nézd csak!

Instagram: @head.kandy

Instagram: @unicornmagicalparties

Instagram: @mistyunicorns

Van kérdés?

Képek: Instagram