Keresés

Havasi Krisztián exkluzív: új időszámítás a Schwarzkopf Professional-nél

Exklúzív interjút adott Havasi Krisztián Henkel vezetőfodrász.

Havasi Krisztián, a Henkel Beauty Care Professional vezetőjének nyilatkozatát kommentár nélkül közöljük. Íme:

Havasi Krisztián, Henkel Beauty Care Professional vezető (Schwarzkopf Professional) nyilatkozata

„2020 őszétől átstrukturáljuk a Schwarzkopf Professional oktatási rendszerét. Szofrán Zsolt ASK akadémia oktatási vezetővel elváltak útjaink, de továbbra is számítunk rá új oktatóközpontunkban, mint partneroktató, szaktanácsadó. A jövőben az oktatási vezetői pozíciót megszüntetjük, és minden, a cégünkhöz köthető fodrász oktatónak hozzáférést biztosítunk a legfrissebb oktatási anyagainkhoz, egységes oktatási sztenderdeket vezetünk be.

A koronavírus terjedésének kezdeti stádiumában talán elsőként a piacon félretettük anyagi érdekeinket és beszüntettük a képzéseket, mert úgy gondoljuk, hogy az első és legfontosabb a vendégeink, modelljeink és a dolgozóink biztonsága. Bár ilyen jellegű tiltás nem volt akkoriban, úgy döntöttünk, hogy korlátozzuk önmagunkat, ami egy felelős vállalathoz méltó döntés. A rendelkezésre álló időt arra szánjuk, hogy minél hamarabb előkészítsük a válság utáni időszakot. Felkészülünk a vírus utáni időszakra: egyrészt a fodrászok olyan kereskedelmi csomagokat kapnak, amik segítik az újrakezdést, másrészt kidolgozunk egy új oktatási rendszert szemináriumi programokkal, oktatókkal, illetve a már megújult akadémiával, aminek sajnos éppen a vírus terjedése miatt nem tudtuk még kiaknázni előnyeit.

2020 szeptemberétől várunk minden tanulni vágyó fodrászt egy profi oktatógárdával, akikkel maximálisan lefedjük a legújabb fodrász technikai képzéseket.”

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)