Keresés

Így készíts texturált undercut frizurát férfi vendégeidnek!

Figyelem! Texturált undercut frizura step by step következik!

Már egészen megszokhattad, hogy időről időre felbukkanunk egy-egy MOSER step by step tartalommal. Szerencsére mindig van új a nap alatt, mert ezúttal egy texturált undercut elkészítésének technikai lépéseit osztjuk meg veled. Ez a look napjainkban is hatalmas közönségkedvenc a férfiak körében, ezért ha hajvágógéppel még sosem próbáltad megalkotni, akkor épp itt lesz az ideje! Már mutatjuk is, hogy mit kell tudnod hozzá!

Egy menő férfi ismérve

Egy texturált undercut igazán modern és menő megjelenést biztosít egy férfi számára. Ez a frizura kivételes lazasággal és lendületességgel teszi le a névjegyét; szinte mindenkinek azonnal szemet szúr. A look pár évvel ezelőtt terjedt el a köztudatban, de még napjainkban is a férfi hajtrend élén áll, hiszen egyszerre keverednek benne a hétköznapi és a nem mindennapos elemek. Mint minden “undone” hatású frizura (befejezetlennek tűnő – a szerk.), úgy az undercut esetén is elmondható, hogy profi hajvágást igényel: az oldalsó részeken határozott kontúrokat kell készíteni, míg a tökéletes textúra érdekében a felső területeken a hajat a stílus egészéhez kell igazítani. Hogyan lehet ezt a “legegyszerűbben” megoldani? A MOSER ezúttal is segít neked – ezt figyeld!

Texturált undercut hajvágógéppel, könnyedén: figyelem MOSER step by step következik

  • STEP 01 – szekcionáld a hajat! A fejtetőtől indulva az oldalsó részekig, a felső hajszálakat patkó alakban, míg az elülső részeket fül magasságban, a legmagasabb ponton válaszd le!
  • STEP 02 – az oldalsó részek hosszát körülbelül 1 cm-re nyírd le a Chrom2Style hajvágógéppel! Használd a ‘nyírógép és fésű’ technikát hátrafelé, a diagonálisan leválasztott szakaszokban!
  • STEP 03 – a korábban leírt technika szerint kövesd a fejformát fülközépig, majd pontvágástechnikával kösd össze a tarkórészt az oldalsó vezérvonalakkal.
  • STEP 04 – a T-Cut technika segítségével készíts markáns kontúrokat a fül körül!

STEP 05 – emeld fel a teljes hátsó részt a legmagasabb pont fölé, majd rövidítsd le a hajhosszt úgy, hogy a Chrome2Style-t az All-in-One Blade pengével és a peel cut technikával használod!

STEP 06 – a felső részt húzd le egészen oldalra, és fésüld ki! Ezt követően készíts egy diagonális leválasztást előre, a fül magasságától számított kívánt hosszúságban! Készíts pontvágást a Chrom2Style segítségével, majd az egész folyamatot ismételd meg a másik oldalon!

STEP 07 – a felső részt húzd a fej hátsó része felé. A géphez csatlakoztasd az All-in-One Blade pengét, és újfent használd a peel cut technikát! Miután a hajszárítással és a hajkefével megadtad a frizura formáját, az All-in-One Blade segítségével kialakíthatod a textúrát is.

STEP 08 – az egyedülálló highlightok megalkotásához, a hajformázás során használd a MOSER CeraLine hajsütővasat!

TEXTURÁLT UNDERCUT VÉGEREDMÉNY:

KREDITEK:

  • Haj: Chris Mattick Moser Artistic Team Germany
  • Fotó: MOSER / Pierre Heinemann

Forrás és képek: moserpro.com