Keresés

Indola frizura kollekció 2019 - Street Style Trend

Inspirálódj az Indola frizura kollekció 2019 – Street Style Trend segítségével!

A szalonok vendégeire – különös tekintettel a milleniumi generációra -, rengeteg impulzus hatással van a frizurák terén is. Az aktuális, de elérhető stílusok megteremtéséhez a szakembereknek mindig résen kell lenniük, ehhez ad most inspirációt az Indola legújabb frizura kollekciója: Street Style 2019!

Indola frizura trend 2019: Street Style Trend

Az Indola szezonális tavaszi trendjei között két irányvonal fonódik össze, amelyben a különbözőségek mégis harmóniát sugároznak. Az első trend, a Folk Touch a régi korok és egyszerűbb idők felé fordul, színvilágában a naturális elemeket képviseli. A második irányzat a Civil Society, ami ezzel szemben megragadja a változatosságot és non-konformizmust.

Indola Street Style kollekció: Folk Touch

A Folk Touch világa visszatér egy egyszerűbb korszakba, az organikus, tavaszi szépséghez. A finom stílus reflektál a vintage életérzésre, amelyben a finom hullámok és pasztell melír tincsek kerülnek az irányzat fókusz elemei közé.

FOLK TOUCH HAJSZÍN

életteli pasztellárnyalatok – semlegesebb és lágyabb színpaletta, elnémított pink és rezes árnyalatokkal

FOLK TOUCH STYLING

A Folk Touch styling teljes egészében a lágy, természetes és tapintható textúrákról szól. Gondolj a #wokeuplikethis életérzésre ezzel a száraz, befejezetlen hatású eredménnyel. Ideális választás a hosszú hajhoz, ahol a rétegek mélységet adnak és definiálják a hajviseletet.

Indola Street Style kollekció: Civil Society

Egyenlőség, folyékonyság, önazonosság – az új generáció kiáll magáért, átveszi az irányítást és maga alá hajtja a konformitás eszméit. Ez a trend teljes egészében a stílus valódi kinyilatkoztatásáról szól. Ez a non-konformista szemlélet tükröződik vissza a punkos, tomboló és „csináld-magad” stílusokban is!

CIVIL SOCIETY HAJSZÍN

tiszta szőkítés és szőkített haj – valódi szőke haj és éles kontrasztban álló hajtövek

CIVIL SOCIETY STYLING

Rövid és tépett, fehérre szőkített stílusok, amelyekből sugárzik a textúráltság és az egyediség. A haj hátra és előre is fésülhető egy merész finish-sel. Finom élű rétegek és erős kiemelés a modern hatás érdekében.

Szöveg és képel: Indola Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)