Keresés

Invigo, a forradalmian új hajápoló

Ismerd meg velünk az Invigo hajápolót. Nem bánod meg.

A hajápolás egy újabb szintre lépett azzal, hogy megérkeztek a Wella Invigo élénkítő és energetizáló hajápolói. A termékcsalád nagy szortimenttel rendelkezik, így a szakember igazán személyre szabott szolgáltatást tud biztosítani vendégének – akár már 10 perc alatt. A forradalmi újdonságról Képíró Tamással, a Sirowa Hungary oktató fodrászával és Matos Teklával, a Matos Tekla HairSalon tulajdonosával és szalonvezetőjével beszélgettünk.

Invigo, a forradalmian új hajápoló

A modern, sokszor hektikus életmódnak köszönhetően az idő egyre értékesebbé válik. A vendégek – bár a legjobb szolgáltatást szeretnék, – állandóan sietnek és a „kötelező körökön”, azaz a hajvágás és hajfestési szolgáltatáson túl a hajápolásra már sokkal kevesebb időt szánnak. Erre figyelt fel a Wella Professionals és a probléma megoldására született az Invigo termékcsalád és a hozzá kapcsolt szolgáltatások.

Invigo a Wella Professionals Care helyett

Képíró Tamás: „A Wella Professionals legújabb hajápoló szortimentjének neve: Invigo. Ez egy mozaikszó, ami jól leírja a célt.

In: ez a beltartalomra utal, ami több mint 76%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A hajápolás egy organikus, természetes irányba lépett.

Vi: vigorating, azaz élénkítés, felpezsdítés. Ebben a haj élénkítése mellett a test és a szellem felpezsdítése is megjelenik, hiszen a termékeket egy akupresszúrás, aktiváló technikával visszük fel a fejre.

Go: ez az idő rövidségére utal, hiszen mindenki mindig rohan és általában a felfrissülésre szánt idő a legkevesebb.

Az Invigo termékcsalád a Wella Professionals Care helyett érkezett és a tesztelésében részt vevő fodrászok nagyon elégedettek vele.”

Mikortól kapható az Invigo?

Tamás: „Az Invigo 2018. július végén került bevezetésre. A fodrászok egy egész napos szakmai képzésen vehettek részt júniusban a Wella Studióban, ahol egymás haját diagnosztizálták és elvégezték a frissítő kezeléseket. Az újonnan indított Wella Studióban az oktatások teljesen új szemléletet kaptak: eszerint az elméletet már a képzés előtt pár nappal, videón megkapják a fodrászok, így a Studióban 100%-osan lehet koncentrálni az ismétlésre és a gyakorlatra. Az Invigo sikeres bevezetésének a kulcsa is a gyakorlat ismeretében áll: hiszen ez a szolgáltatás túlmutat a fodrászok eddigi megszokott rutinján.”

Miben nyújt újat az Invigo?

Tamás: „Az Invigo személyre szabott kezeléseivel teljes felfrissítést adhatunk vendégeinknek. A megfelelő termékek kiválasztásában egy gyors konzultáció segít, majd a fejmosónál töltött idő alatt el is végezhető a rapid szolgáltatás. Ez 10 perc, ami a fejmosónál szükségesen eltöltött idő tudatosítását követeli meg tőlünk, semmi extrát. A vendég a végeredményből is érezné a változást, ám mi azt javasoljuk, hogy mindenképp tájékoztassuk vendégünket az extra szolgáltatásról.”

Ti is próbáltátok már az Invigo-t? Mi a tapasztalatotok?

Matos Tekla: „Természetesen mi is kipróbáltuk, ahogy általában minden terméket magunk is tesztelünk. A kezelés előtt fáradtan érkeztem a Studióba, az idő sem volt az igazi, kicsit borús hangulatom volt. Majd Tomi megcsinálta nekem ezt a kezelést és 20 perc után – ami a teljes kezelési idő, – azon kaptam magam, hogy önkéntelenül mosolygok. Hihetetlenül feltöltött az Invigo kezelés: az illatok és az akupresszúrás masszázs együttese. Én ezt tapasztalom a szalonban is vendégeimnél. Nagyon szeretik és már maguktól kérik ezt a szolgáltatást. Mindenki igényli a kényeztetést, odafigyelést, amit ezzel a szolgáltatással személyre szabottan tudunk megadni vendégeinknek.”

Hogyan érdemes az Invigo szolgáltatást bevezetni a fodrászszalonokban?

Tamás: „Érdemes először 10 percben, a fejmosónál elkészíteni és persze tájékoztatni a vendéget arról, hogy mi történik vele. Amint megtapasztalja ezt a wow-élményt, már magától fogja kérni a következő alkalommal. A lakossági kiszerelésű termékekkel pedig az érzés két szalonlátogatás között is fenntartható, amit érdemes otthoni használatra ajánlani vendégeinknek.”

Tekla: „Szeretem, hogy az Invigo nem egy sokadik ápoló szortiment, hanem egy olyan hajápoló szolgáltatási rendszer, ami a fodrászok munkáját nem csak professzionális termékkel, hanem konkrét kezelési sorral is segíti. A frissítő masszázs elemeit elismert akupresszúrás masszőrök állították össze és mi fodrászok ezt is megkapjuk. A bevezetés ösztönzésére pedig egy nagy értékű nyereményjáték került kihirdetésre, szerintem érdemes lesz abban is részt venni."

Képek: Sirowa Hungary Kft.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)