Keresés

Élet az INVIGOVAL: egy elégedett laikus és egy boldog haj szubjektív élménybeszámolója

Élet az INVIGOVAL címmel élménybeszámolónkat olvashatjátok!

Erőteljesen szubjektív tartalom Gódor Virág kolléganőnktől, aki tesztelte az Invigo hajápoló kezelést. Felkészültél? Már mondja is!

INVIGO tesztelés

Körülbelül egy hónappal ezelőtt bekövetkezett egy esemény az életemben, amelyről úgy gondoltam, sosem érkezik el. Na, nem azért, mert mindent elvből elutasítok, hanem mert fogalmam sem volt, hogy valaha mélyebb erőfeszítéseket fogok tenni a hajszerkezetemért. Miről is van szó? A Wella Professionals jóvoltából lehetőségem nyílt az Invigo hajápoló kezelésnek a tesztelésére. Megfogadtam, hogyha érdemes, nem tartom meg magamnak a véleményemet, meg amúgy sem szeretek csendben maradni. Miről olvasol a továbbiakban? Egy elégedett laikus és egy boldog haj naplójáról. Figyelem, erőteljesen szubjektív tartalom következik!

Még mielőtt belekezdenék a szentimentalista, túlzó és csapongó érzelmeim nyílt kinyilatkoztatásába, fontos néhány pontban összeszednem, hogy milyen embernek a szavait olvassátok:

 • szkeptikus: legfőképpen az erős márkák által eladott drága termékekkel kapcsolatban
 • alsópolc hívő: “Jó lesz az az olcsó drogériás!”
 • hajmosás utáló: “Egy óráig hajat mosni? Na ne vicceljünk! Lehozom 20 percben!”
 • semmilyen terméket nem preferáló: intenzív kapcsolatban áll az alsópolc hívőséggel
 • csak hajmosás után fésülködő, ergó majdnem mindig gubancos: erre ne is reagáljatok kérlek, főleg ne szakemberként, csak felejtsétek el, hogy a Fodrászinfónak írok cikkeket (erről később beszélgetünk Virág – a szerk.)
 • fodrászatba évente egyszer járó: nem rég kerültem ki az egyetemista korszakomból, szóval senki ne ítélkezzen, néha enni is kellett
 • mindig hosszú hajú: gyanítom mindenkiben felmerült a kérdés, hogy milyen nehéz éveken vagyok túl az előbbi tulajdonságok tudatában

Azt gondolom ezzel majdnem mindent elárultam, és igen, ettől függetlenül adok még magamra. Az már más, hogy a megfelelő időben, a kellő alkalomhoz mérten, és nem, a hajam még nem döntött úgy, hogy szakít velem. Mi több, most már örökre velem akarja leélni az életét. Most elmesélem, miért. Köszönöm, Invigo!

Élet az INVIGOVAL: egy elégedett laikus és egy boldog haj szubjektív élménybeszámolója

2018. július 26. 10.00 – A szkepticizmusom első bástyájának ostromlása

Az egész történet egy szép júliusi napon kezdődött, amikor Dorka megkért, hogy vegyek részt az Invigo tesztelésén. Természetesen igent mondtam – mert ha még emlékeztek, írtam a hajmosással kapcsolatos álláspontomról – , és egy ingyen fejmasszázs sem árt soha. Július 26-án útnak indultam, megismerkedtem a Wella jófej oktatóival, majd mit sem sejtve egy 15 perces hajról való konzultáción találtam magam Képíró Tomival.

Mint kiderült, fontos tájékozódni a kezelés előtt a hajam állapotáról és annak kezeléséről, meg még olyan dolgokról is, hogy mikor futok. Hagy ne ismételjem magam a már általatok is ismert tulajdonságaimmal kapcsolatban, de ha visszakapcsoltok oda, könnyen érezhetitek, hogy még a “milyen fésűt használok” kérdésre is nehezen tudtam válaszolni. 18 év tanulás és két diploma után is állítom, sosem izzadtam még meg ennyire egy kérdés közben/után sem.

Miután túljutottunk életem legnehezebb interjúján, következett a best part of the day: INGYEN HAJMOSÁS, ENERGETIZÁLÓ HAJÁPOLÓ KEZELÉS és AKUPUNKTÚRÁS FEJMASSZÁZS! Gyilkos hármas!

2018. július 26. 11.00 – A szkepticizmusom első bástyájának megsemmisítése

Kérlek, ne várjátok el, hogy emlékezzek, hogy pontosan mit és milyen sorrendben tettek a hajammal, de amúgy sem lenne releváns, hiszen inkább ti is izzadjatok végig egy 20 perces mindent az életedről és hajadról beszélgetést. (Bár valószínűleg ez csak nekem esik nehezemre.)

A lényegre térve és egy mondatban, a kezelés elején még hallottam a kinti építkezés hangos zajait, a végére azonban már csak a madarak csicsergésére fókuszáltam. Ott abban az egy órában a boldog és pozitív érzéseimnek köszönhetően a magyar női Buddhává avanzsáltam. Az eredmény pedig így nézett ki, valószínűleg kitaláljátok melyik az előtte kép. A látvánnyal kapcsolatban mentségemre szóljon, hogy egy nappal megelőzőleg voltam a diplomaosztómon, ahol szét lett lakkozva a hajam, hogy a hullámok megmaradjanak.

Majd egy hónappal később – Mi az a szkepticizmus?

Természetesen ennyivel nem vagyok megvesztegethető, ezért úgy gondoltam kellő időt adok a cikk megírásának. A Wella kedvessége jóvoltából ugyanis, a hajamon használt termékeket megkaptam. Ekkor úgy döntöttünk, hogy egy huzamosabb idő használata után megnézem, megkapom-e ugyanazt az eredményt.

Magyaráznom sem kell, magadnak megcsinálni azt, amit a szakember profin tud, pont ugyanolyan veszteséges, mikor nem anyukád készíti el az uzsiszendvicsed. Csinálhatod ugyanúgy, akkor sem lesz olyan finom. Ettől függetlenül a magam bénasága mellett is éreztem a változást:

 • sok-sok babahajam nőtt oda, ahova tényleg kellett is és nem csak haszontalan módon kerültek elő,
 • már a mosás közben érezni lehet a haj puhábbá és selymesebbé válását,
 • életemben először hajtépés nélkül ki tudtam fésülni a hajamat,
 • szebb a fénye a hajamnak az eredeti és festett területeken is,
 • mosás után nem száll és nem lapul le a hajam (mert amúgy szögegyenes és szerintem vékony, Képíró Tomi szerint normál szálú, és valószínűleg neki van igaza).

Élet az INVIGO-val

Odáig fajult a helyzet, hogy megkérdőjelezem az identitásomat. Ki vagyok én? Minden, amit felsoroltam, megváltozott. Egy órát foglalkozom a hajammal, betartom az Invigo ápolók használatát, soha nem hagyom magában megszáradni a hajamat, KIFÉSÜLÖM!! és mindig nagyon örömködök, amikor egy rég nem látott barátnőm közli:

“TUDOM, HOGY BESZÉLSZ HOZZÁM, DE MÁR ÓRÁK ÓTA A HAJADAT NÉZEM. NAGYON SZÉP!”

Most már csak háromszor annyit kell dolgoznom, hogy tudjam pótolni, ha esetleg elfogy. Egyetemistáknak nem – ti egyetek csak -, de mindenki másnak meleg szívvel ajánlom!

Köszönöm Képíró Tomi, köszönöm Wella Professionals, köszönöm Invigo! 🙂

Képek: Gódor Virág