Keresés

JOICO New Generation Structure - otthoni hajformázás mesterfokon

Megérkezett a JOICO New Generation Structure. Nézd csak!

Szeretnéd, hogyha nemcsak a szalonból kilépve lenne ragyogóan fényes, vagy éppen ellenkezőleg, matt hatású a frizurád? Akkor elérkezett a te időd! A JOICO megalkotta az otthoni hajformázási termékek legújabb generációját, amelynek egyszerű használata mellett garantált a mindennapos élettel teli frizura!

JOICO New Generation Structure – otthoni hajformázás mesterfokon

A New Generation Structure-nek hála a frizurád mellett önmagad is még karakteresebbé és egyedibbé varázsolhatod! A JOICO legújabb termékcsaládjának köszönhetően a hajformázás pofon egyszerűvé, hajad pedig még hangsúlyosabbá és kiemelkedővé válik a tömegben! Az extra hatás érdekében kombináld a termékeket, és biztos lehetsz benne, hogy a nap összes tükörbenézésénél egyvalamivel biztosan elégedett leszel: a frizuráddal!

JOICO New Generation Structure kisokos

#1 MULTISTAR STYLING GÉL

A Multistar Styling Gél egy nagyon sokoldalú termék – mondhatnánk úgy is, hogy 3 in 1 -, ugyanis a hajszárítás előkészítésekor legalább olyan tökéletesen funkcionál, mint a szárításnál és formázásnál.

MILYEN HAJRA HASZNÁLD?

minden hosszra, minden hajtípusra

HOGYAN HASZNÁLD?

1. Textúra és könnyű tartás: oszlass el a tenyereden egy minimális mennyiséget és vidd fel a még nedves hajra, majd formázd hajadat a szokásos módon!

Tuti tipp: extra fényesség érdekében a már elkészült hajra is kenhetsz egy minimális mennyiséget + göndör hajnál ajánlott a diffúziós hajszárítófej használata

2. Extra tartás: oszlass el a tenyereden egy minimális mennyiséget és vidd fel a még nedves hajra! A hatás fokozása érdekében rétegezd!

MILYEN HATÁST ÉRSZ EL VELE?

Extra fényességet!

#2 BOOTS VOLUMENNÖVELŐ SPRAY

A Boots Volumennövelő Gél nem árul zsákba macskát, ugyanis természetesen a haj tartásának és tömegének kombinációjáért felel. Egy igazán könnyű spray, amely nem szárítja ki a hajat, a magasabb frizura érdekében pedig rétegezhető/építhető.

MILYEN HAJRA HASZNÁLD?

Vékonyszálú és közepes hajhoz, minden hosszban tökéletes!

HOGYAN HASZNÁLD?

1. Teljes hajra a maximális volumenért: Nedves hajra alkalmazd, kb. 15 cm-ről permetezd a hajtövekre fókuszálva! Majd a szokásos módon történhet a szárítás és a formázási folyamat!

2. További textúráért: Permetezd a teljesen száraz hajra kb. 15 cm távolságból! Ezek után, már csak kézzel formázd a hajadat!

MILYEN HATÁST ÉRSZ EL VELE?

Finom ragyogást!

#3 BEACH TEXTÚRÁZÓ SPRAY

Hajformázó a palackban! Az egész éves tengerparti laza és matt hullámokért, használd a BEACH Textúrázó Spray-t és alkosd meg a tökéletes hullámhatást te magad!

MILYEN HAJRA HASZNÁLD?

Különösen finom hajon, de bármilyen hosszon tökéletes!

HOGYAN HASZNÁLD?

1. Lágy hullámhatásért és textúráért: Permetezd mosás után a törölközőszáraz hajra, majd formázd az ujjaid segítségével! Végül vagy szabad levegőn, vagy diffúziós hajszárítófejjel szárítsd meg!

2. Erőteljes textúra és volumen: Permetezd száraz hajra és formázd az ujjaid segítségével!

MILYEN HATÁST ÉRSZ EL VELE?

Matt hatást!

Szöveg és képek forrása: JOICO Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)