Keresés

Kada Fashion Show 2019

Ha lemaradták, éld át a Kada Fashion Show 2019-et képekben!

2019. július 27-én megtelt a Velence Korzó fodrászokkal. A Magic Day egy egész napos programsorozatot ölelt fel, amelynek zárásaként Kada Szabó Éva egy tematikájában különösen változatos fashion show-val készült. 29 gyönyörű modell és 52 elszánt munkatárs segítségével minden résztvevő egy intenzív 45 perces divatbemutatón vehetett részt, ahol a látványvilág nem mindennapi, és maradandó élménnyekkel szolgált. Ha lemaradtál, görgesd végig a fotókat, és éld át a Kada Fashion Show 2019 pillanatait!

Kada Fashion Show 2019

A Velence Korzó július végi Magic Day programsorozatának zárásaként egy egyedülálló és látványos fashion show-n vehettek részt az érdeklődők, amelynek megálmodója a Gold Haircare hazai művészeti vezetője, Kada Szabó Éva volt. A háromnegyed órát felölelő műsor három részből építkezett, így három különböző téma jelent meg a színpadon:

  • egy trendi, a mai harsány divatirányzatokat hangsúlyozó,
  • egy sejtelmes-kosztümös, “modern barokkos”,
  • és egy dinamikus erőteljességet sugalló gladiátoros.

A rendkívüli fény-és hangtechnika tovább fokozta a különleges frizurákkal felvonuló modellek által közvetített varázslatot. A show előkészítésén összesen 52 kolléga dolgozott a backstage-ben azért, hogy megvalósítsák a Kada Szabó Éva által megálmodott koncepciót. A modellek frizuráját a GOLD Professional vegán és környezettudatos termékeivel készítették el a fodrászok. Az esemény sikerességének köszönhetően, hamarosan egy újabb hasonló rendezvénnyel találkozhatunk a Groupama Arénában, de addig is: inspirálódj a 2019-es Kada Fashion Show fotóival!

Képek: Andonik Reklámügynökség

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)