Keresés

Karácsonyi frizura inspiráció 2018 - a minimalizmus jegyében

Karácsonyi frizura inspiráció 2018 – a minimalizmus jegyében.

Az ünnepi időszakban mindenkinek kevés az ideje, mindenki rohan, három felé szakad. Egy idő után már nem vágyunk többre, mint mackónadrágban lehuppanni a kanapéra és megnézni – az egyébként kismilliószor leadott filmeket – igénytelenül, de annál nagyobb szeretetben. Éppen ezért a 2018-as karácsonyi trendanyagunkat a minimalizmus jegyében készítettük el, amelyek egyszerű, de nagyszerű megjelenést biztosítanak, legalább Szentestére vagy a családi ebédek és vacsorák idejére. Karácsonyi frizura inspiráció 2018, avagy hogyan spórold meg az idődet és mentsd meg a hajadat az ünnepek alatt!

Karácsonyi frizura inspiráció 2018 – a minimalizmus jegyében

Kitakarítottál, feldíszítetted a fát, kész a kaja. Minden ajándék a helyén, a gyerekek sem idegesítenek már azzal, hogy “Mikor jön a Jézuska?” csupán beletörődnek a “majd” tudatába, és ebben a pillanatban nem vágysz többre, minthogy az olajfolttal lecsöpögtetett gatyádban, kócosan heveréssz. Érthető, de hát mégis csak ünnepek, nehogy már a lakás igényesebb legyen, mint önmagunk. Meg azért valljuk be, örülnénk, ha nem miattunk szabotálnák a családi fotók ötletét. Ezekre az esetekre most mutatunk pár tuti tippet, hogy a frizurád legalább annyira tündököljön, mint a csúcsdísz a karácsonyfa tetején.

Tipp no.1. – szalagok, masnik, kendők és fonatok

Baromi egyszerű, csak ne felejtsd el időben beszerezni. Szerencsére egyre nagyobb teret hódítanak a már egykor letűnt, de újra visszatérő szalagok, masnik és kendők, a fonatok meg igazán soha el sem tűntek. Ennek a négy elemnek a kombinálásával fantasztikusan elegánssá teheted a belépődet a megoldás egyszerűségének ellenére. Nem kell semmi mást tenned, mint kiengedni a hajad, kifésülni, copfot vagy fonatot készíteni, majd belehelyezni egy outfithez és stílushoz passzoló minimalista eszközt. (Azért a hajmosást se felejtsd el persze, célszerű! 🙂 )

Tipp no.2. – messy hairstyle, kócos kontyok

Ha már amúgy is kócos vagy, használd ki! 🙂 Persze, csak viccelünk, a messy hairstyle sem “csak úgy történik”, de mi lenne, ha mégis? Most ugyanis nem a szalonkész frizurákra gondolunk elsősorban. Az általunk válogatott képeken olyan tarkókontyokat és megoldásokat láthattok, amelyekről rengeteg tutorialt találtok – képek, videók, de még applikációk formájában is-, a google segítségével! Az elkészítése könnyűnek tűnhet, ám ez csalóka, viszont sokkal kisebb energeiabefektetés, mint egy utolsó időpontért lobbizni a fodrászodnál, amikor már úgyis minden szakember elkelt!

Tipp no.3. – copf variációk

Korábbi trendanyagunkban is kedvencünkké váltak az alul összefogott copfok, hiszen annyira banálisak, hogy öröm rájuk nézni. (Ha érdekel ide kattintva újra megnézheted!) Egy gyönyörű – és mindenki szekrényében megtalálható – klasszikus fekete kisruhához és a kezedben habzó pezsgőhöz tutira passzolni fog! Ha pedig unod a klasszikus “ahogy összefogom, úgy puffan” formulát, akkor pedig bármikor megbolondíthatod például egy átbújtatással vagy pár hullámmal. Ha pedig úgy érzed mindez nem a te világod, csak szimplán ne alul fogd össze és plusz pár hajgumival éld ki a kreativitásodat! Mutatunk hozzá néhány inspirációt:

Tipp no.4. – hajdíszek minden mennyiségben

Sok kommentárt ehhez talán nem is kell fűzni. Vedd meg, tedd bele a hajadba és élvezd, hogy mennyire elegáns vagy, miközben a lustaság a második keresztneved! 🙂 Nekünk abszolút a kedvenceink ezek az apró kiegészítők! Stílus és minimalizmus. Mi szóltunk!

Forrás: itt

Képek: Pinterest