Keresés

Kényelmesebb szolgáltatás, egészségesebb szőke eredmény

A Schwarzkopf Professional ESSENSITY szőke a legjobb megoldás.

A Schwarzkopf Professional bemutatja a legújabb fejlesztését, ami az idei évben biztosan felpörgeti a szőke hajfestés iránti vágyat! Ismerd meg az ammóniamentes ESSENSITY szőkítőport, amellyel minden korábbinál kényelmesebb és egészségesebb szőke szalonszolgáltatás biztosítható. Miben rejlik a titok? Már mutatjuk is!

Ammónia nélküli eredményes szőkítés

A Schwarzkopf Professional legújabb céljai között egy olyan termékfejlesztés szerepelt, amivel a fodrászok anélkül teljesíthetik a vendégeik különböző kéréseit, hogy közben nem kell a hagyományos – festékekre jellemző – kellemetlen szagoktól és hajsérülésektől tartaniuk! A végeredmény egy innovatív ammóniamentes szőkítőpor, amellyel a

  • Schwarzkopf Professional kibővítette az ESSENSITY portfólióját,
  • természetes hatású, egészséges szőke eredmények alkothatóak akár 7 színmélységnyi világosításon keresztül!

Schwarzkopf Professional ESSENSITY szortiment

– KÉNYELMESEBB SZOLGÁLTATÁS, EGÉSZSÉGESEBB SZŐKE VÉGEREDMÉNY –

A Schwarzkopf Professional ESSENSITY jelenleg 58 természetes árnyalatból álló szortimentből áll. A kollekció minden terméke ammóniamentes és páratlan minőségű hajszínező teljesítményt biztosít. Az ESSENSITY-hajfestékek megőrzik a haj sötétebb és világosabb árnyalatait, tincshű eredményeket és akár 100%-os ősz hajfedést biztosítanak négy színmélységnyi világosításon keresztül. Ehhez járul hozzá most az új szőkítőpor, amivel búcsút inthetsz a szőkítéssel járó kellemetlenségeknek!

ESSENSITY siker:

Az ESSENSITY termékek titka a Phytolipid-technológiában rejlik, a kimagasló színteljesítményről pedig az átalakított festékpigmentek és növényi alapú olajok – amelyek az egészséges hajban is jelenlévő lipideket tartalmaznak – kombinációja gondoskodik. Az új parfüm- és ammóniamentes ESSENSITY szőkítőporral kibővíthető a szalonszolgáltatási portfólió.

Ismerd meg közelebbről az ESSENSITY-ben rejlő erőt!

Az ESSENSITY ammóniamentes szőkítőpor bevezetésének megünnepléséhez a Schwarzkopf Professional egy vadonatúj lookot készített, amelynek elkészítését lépésről-lépésre meg is találod a

WWW.SCHWARZKOPFPRO.COM

weboldalon, egyéb márkatippek társaságában!

Ha mindez nem volna elég, akkor látogass el a Schwarzkopf Professional hajfestéssel foglalkozó ASK szemináriumára, ahol elsajátíthatod a káprázatos és egyedi hajszínező-szolgáltatások mibenlétét. Foglald le a helyed online egy pillanat alatt!

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional