Keresés

A természet jegyében: így zajlott a Keraplant Nature képzés

Beszámolónk a Keraplant Nature képzésre tekint be.

Az ember mindig is fontosnak tartotta a természettel ápolt kapcsolatát – legyen szó egy szabadtéri sétáról vagy BIO termékekről. Manapság már a szépségiparban is lényeges, mennyi laborban előállított anyag található egy-egy termékben, és mi az, amit egy növényekkel teli tisztáson, akár erdőkben megtalálhatunk. A Keraplant Nature szerencsére mindezeknek megfelel, amit egy korábbi cikkünkben is leírtunk [lásd itt]. Legutóbb a márka nagyasszonya, Marica Turella látogatott el Magyarországra, hogy a Keraplant Nature képzésén megmutassa, miként és hogyan lehet használni a termékeket.

A Keraplant Nature képzés a tudásra épít

Délelőtt tíz órakor már javában zajlott a Keraplant Nature képzés. A résztvevő fodrászok tolmács segítségével hallgathatták az olasz hölgy, Marica beszámolóit, kezdve a haj felépítésétől a termékek összetevőjéig. Kitért azokra az elméleti kérdésekre is, hogy egy-egy összetevő milyen hatást gyakorol a fejbőrre, milyen intenzíven és hány nap alatt képes kifejteni a hatását, és azt is elmondta, hogy a kezeléseket havonta hányszor érdemes ismételni.

A Keraplant Nature képzés során a fodrászok megmutathatták, mit tudnak

Az elméleti tudás megalapozása után a fodrászok a gyakorlatban is láthatták, miben is rejlik a Keraplant Nature ereje. Először egy speciálisan erre kifejlesztett kamera segítségével vizsgálták meg a fejbőrt. Részletesen, mindenre kiterjedően diagnosztizálták annak problémáját, és felépítettek hozzá egy kezelési stratégiát. Mindeközben átvették a délelőtt folyamán szerzett ismereteket, és az oktató nem felejtett el visszakérdezni sem, hogy biztosan rögzüljön az anyag.

A bemutató alatt mindenki ellazult

Mire felértünk a kezelés helyszínére, a résztvevők tisztában voltak azzal, hogy a megvizsgált vendég hajára milyen termékek fognak kerülni. A nagyjából fél órás bemutató csendesen, békésen telt. Gyakorlatilag végig kísértük, milyen is a Keraplant haj- és fejbőrgyógyító kabinkezelés egy fodrászüzletben. A háttérben nyugtató zene, a székben masszázs lazította el a feszült izmokat. A felhelyezés előtt a vendég megszagolta a terméket, a termékkel kapcsolatos kérdéseire választ kapott. A wellness-hatás pillanatok alatt érződött rajtunk, megfigyelőkön is, és mire észbe kaptunk, már mindenki nyugodtabbnak, kipihentebbnek tűnt. Még úgy is érezni ennek hatását, hogy nem rajtunk végezték el a kezelést.

A Keraplant Nature tényleg egy új élményt ad

A Keraplant Nature képzés tökéletes volt arra, hogy megerősítse azt az alaptudást, miszerint a természetesség a titok. A Keraplant éppen a minimalizmusa és egyszerűsége miatt lesz különleges és a megfelelő tudás birtokában könnyen használható a fodrászszalonokban. Marica mesélt arról is, ő hogyan vezette be szalonjában a haj- és fejbőrkezeléseket, mi a vendégek általános visszajelzése és hogyan növelte bevételét ezzel az extra szolgáltatással és a termékek otthoni értékesítésével. A nyugodt zene, a masszázs, a konzultációk, a vendég igényeinek felmérése és kérdéseinek megválaszolása egyenként mind nagyon fontosak, és növelik a vendégek elköteleződését. A Keraplant használatával nem csak a fejbőr, de a vendég teljes ellazulása is a cél, a kezelés során pedig mind az öt érzékszervet kielégítjük.

Ráadásul – sajnos – egyre több a fejbőrprobléma, amivel a vendégek a szalonokba érkeznek, ám sokszor nem is tudják, hogy milyen könnyedén orvosolható a baj, ha tudjuk, mit is szeretnénk gyógyítani. Ezért fodrászként legyen ez is célunk!

Életképek

Ha a tetszik a termék felépítése, kövesd a [Keraplant Nature Facebook oldalát] még több információért!

Lesz még hasonló képzés?

Természetesen! Ha felkeltette érdeklődésed a Keraplant termékcsalád, a képzésekre a Lisap területi képviselőknél lehet jelentkezni. Hívd őket bátran:

Illés-Asbóth Viktória

Telefonszám: +36-30-848-3940

Gulyás Attila

Telefonszám: +36-20-510-0360