Keresés

Keraplant képzés - beszámoló és információk

Egy kis ismertetőt a márkáról, és a Keraplant képzés beszámolóját olvashatjátok!

A különböző fejbőrbetegségek a magyar lakosság mintegy 70%-át érintik, és a hajhullás talán a legalapvetőbb az összes közül. Szerencsére ma már nincsen olyan termék a piacon, ami ne segítene. A Keraplant Nature a méltán elhíresült olasz márka, a Lisap Milano alá tartozó termékcsalád, amely kifejezetten a problémás fejbőrre készült. Erről, és sok másról beszélt Tamási Szabó Erika szakértő a legutóbbi Keraplant képzés során.

Mi is az a Keraplant Nature?

A legegyszerűbben úgy jellemezhetnénk, hogy egy természetes összetevőkből álló haj- és fejbőrproblémákra kifejlesztett készítmény. De ez ennél azért többről szól. A Lisap Milano, mint márka, fontosnak tartotta, hogy a problémás fejbőrt is kezeljük, ne csak az alapból egészséges hajat. Ötvözték a több évtizedes, laboratóriumi tapasztalataikat a természet gyógynövényeivel, és megalkották a Keraplant Nature-t.

Miről szólt a Keraplant képzés?

A képzés legfőbb célja a termékcsalád bemutatása volt. 9 résztvevő közül mindössze egy hallott már a Keraplant Nature-ről, de ő sem tudott többet mondani a nevénél. Tamási Szabó Erika, a képzés szervezője és lebonyolítója elsőkörben azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az előadás végére a jelen lévő fodrászok szélesebb körben gondolkodjanak, és a problémára tudjanak megoldást is adni a vendégeiknek. Elmondása szerint sikerült – mindenki boldogan, kézzelfogható válaszokkal és vásárlási szándékkal hagyta el a termet. Kiemelte, a Keraplant Nature ereje abban rejlik, hogy akár otthonra is megvásárolható, nem kell feltétlenül hetente fodrászhoz járnunk, hogy alkalmazzuk a kezelést, mindemellett nagyon hatékony a poszt-covid tünetek kezelésében is.

Keraplant képzés a Lisap oktatóstúdióban Budapesten 

Na de hogyan alkalmazzuk?

Erika erre is kitért a Keraplant képzés során. Elmondása szerint a termékek használata nem tér el a többi készítménytől, amiket a hajunkra használunk – legyen az sampon, balzsam vagy pakolás. Azonban fontos kiemelni, hogy a termékcsaládot otthonra csak attól a fodrásztól lehet megvásárolni, amelyik elvégezte előtte a termékismertetőt, épp ezért mindenképp konzultálni kell egy szakemberrel! Már csak azért is, mert ő pontosan látni fogja a problémánkat, és arra megfelelően ajánl majd egy Keraplant terméket.

A termékcsalád megoldást nyújt:

  • poszt-covid panaszokra,
  • az irritált fejbőrre,
  • a zsíros fejbőrre,
  • a korpára,
  • a hajhullásra,
  • a száraz, töredezett hajra egyaránt.

A szakemberek a Haj-Ker Kft. webshopjából tudják beszerezni a termékeket [ezen a linken].

A Keraplant képzésen az előtte-utána eredményekről is szó esett!

Lesz még hasonló képzés?

Természetesen! Ha felkeltette érdeklődésed a Keraplant termékcsalád, a képzésekre a Lisap területi képviselőknél lehet jelentkezni. Hívd őket bátran:

🔗 Illés-Asbóth Viktória

TELEFONSZÁM: +36-30-848-3940

🔗Gulyás Attila

TELEFONSZÁM: +36-20-510-0360

Képek: Fodrászinfó, Keraplant Nature