Keresés

KEUNE fodrászbemutató az A38 hajón!

KEUNE fodrászbemutató került megrendezésre a budapesti rendezvényhajón!

A KEUNE professzionális fodrászmárka 2022 szeptemberében debütált a hazai piacon a Vero Trade kötelékében, azóta pedig rohamos fejlődésnek indult, melynek titka - többek között - az országjáró bemutatóikban rejlik.

A tavalyi roadshow idén a márka 2024-es újdonságaival folytatódott és Debrecen után május 27-én Budapestre érkezett egy látványos és rendkívül informatív bemutatóval, amely az A38 hajón került megrendezésre. A rendezvényhajó étterme impozáns bemutatóteremmé változott, ahol az esemény résztvevői kipróbálhatták a márkák aktuális újdonságait is.

Ilyen volt a KEUNE fodrászbemutató

Gajdos László a KEUNE disztribúciójának vezetője köszöntötte a résztvevőket, majd Szentey Levente és Róder Dorina oktatófodrászok léptek a színpadra. Bemutatásra kerültek a KEUNE újdonságai: a Cleanse Mist fémlerakódás eltávolító spray, a Revive Balm színvédő-kötéserősítő ápoló, a Color Chameleon fizikai színezők és a KEUNE Men borbélyoknak és férfiaknak szóló termékvonal.

Szentey Leventétől férfi hajvágásokat láthattunk KEUNE Men termékek felhasználásával, megismerhettük a széles 1922 by J.M.KEUNE férfi hajformázó- és hajápoló szortimentet, valamint azt is megtudhattuk, hogy melyek Levente kedvenc termékei. Róder Dorina pedig face frame technikát, esküvői kontyot, valamint fesztiválfrizurát készített a KEUNE termékeivel. 

A bemutatók után Róder Dorina jelentette be a KEUNE legújabb érkezőit: négy hiánypótló árnyalattal bővül az 1500-as sorozat, melyek egyszerre világosítják és árnyalják a hajat:

  • 1504 - a természetes hatású barack-vörös hajszín eléréséhez
  • 1577 - a visszamaradt sárga pigmentek tökéletes semlegesítéséhez
  • 1585 - természetes hatású mokka-szőke
  • 1599 - a bosszantó vöröses pigmentek semlegesítésére

Ezeken kívül a márka szőkítői is megújult csomagolást kaptak és Bond Fuser kötéserősítő hatóanyaggal egészültek ki. Megjelenik továbbá az új Infinite Blonde szőkítőpor, valamint a Color Thickener formulasűrítő csepp is. A KEUNE portfóliójában néhány styling termék is megújul, szeptembertől pedig az egész formázó kollekció új megjelenést kap és természetesen bővül is.

Az újdonságokkal kapcsolatban hamarosan további részleteket tudhattok meg! 

Képes beszámoló

Képek: Dévai Zoltán

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)