Keresés

KEVIN.MURPHY Global Event Budapesten!

Az év egyik legszínvonalasabb rendezvényének ígérkezik a KEVIN.MURPHY Global Event!

A KEVIN.MURPHY minden második évben szervez egy színvonalas rendezvényt, amire a világ minden tájáról várják a fodrászokat. Ez a Global Event ezúttal Budapesten kerül megrendezésre június 9-10-én, az eseményen pedig maga a márka alapítója, Kevin Murphy is fellép! 2022-ben már részt vettünk a márka berlini rendezvényén, amely mindannyiunkat elvarázsolt. Biztosak vagyunk benne, hogy az idei esemény is hasonló lesz, az pedig külön öröm, hogy Budapesten kerül megrendezésre. 

"Gyakorlatilag a divatvilág egyik legfontosabb eseménye jön el hozzánk idén nyáron. Ezt semmiképp sem érdemes kihagyni! A berlini show az egyik legmeghatározóbb fodrászati esemény volt az életemben, amin részt vettem. Fantasztikus munkák inspiráltak minket, amik elegendő élménnyel töltöttek fel az elkövetkező hónapokra. Fodrászinfó jelszóval ráadásul 20% kedvezménnyel válthatod meg jegyedet. Akármelyik márkával is dolgozz, ott a helyed!" - Hansági Dorka 

Vedd meg a jegyed most, hívd Patríciát: +36 70 943 9127 vagy regisztrálj ezen a linken: https://shop.kevinmurphy.hu/globalhsow

KEVIN.MURPHY Global Event – Múlt, jelen és jövő

Az idő a mi felfogásunk szerint dinamikus és képlékeny, mégis akadnak tisztánlátó és reflektív pillanatok. A jövőt megjósolni nem tudjuk, azonban megteremteni igen. Csupán el kell fogadnunk a változást és a növekedést. A múltat, a jelent és a jövőt események folyamatos láncolata köti össze. Gondolkodásunk megváltoztatását az önmagunkról alkotott kép formálásával kezdhetjük fel. Ez a reflexív térképezés átszeli a szakadékot aközött, ahol vagy, és ahol lenni szeretnél.

A KEVIN.MURPHY csapata most egy olyan utazásra hív, ahol a haj múltja, jelene és jövője kerül a középpontba. Ezzel a koncepcióval felfedezhetjük az örökséget, amely a mai hajtrendeket hozza létre. Az eseményen megismerheted ezt az örökséget és azt, hogy milyen jövőt hozhat a KEVIN.MURPHY.

A Fodrász Show programja

Június 9. - vasárnap

A kétnapos rendezvény a REFLECTIVE PERSPECTIVE elnevezésű exkluzív backstage betekintéssel veszi kezdetét. A KEVIN.MURPHY 20. születésnapja alkalmából bevezeti partnereit a brand új korszakába. 

Az este ültetett vacsorával és a REFLECTIVE PERSPECTIVE show-val folytatódik, amelyet hajnalig tartó After Party követ.

Június 10. – hétfő

A program második napja lehetőséget kínál az előző napi események megvitatására, baráti beszélgetésekre és szakmázásra. 11 órától pedig elkezdődik a THE COLLECTIVE VISION Show, ahol Kevin Murphy és nemzetközi művészeti csapata bevezetik a parntereket a közeljövő trendjeibe és arra, hogy ez hogyan változtatja meg a hajdivat jövőjét. A program ezen része lehetőséget ad a hogyanok és a miértek megválaszolására, inspirációra, üzlet- és márkafejlesztésre.

A KEVIN.MURPHY Global Eventet tehát nem érdemes kihagynod. Valóban igazi szakmai feltöltődésre és csúcsszínvonalú bemutatókra számíthatsz. A Fodrászinfóval most ráadásul 20% kedvezményt biztosítunk a jegyárból.

Jegyrendelés

Használd a Fodrászinfó kuponkódot és váltsd meg 20% kedvezménnyel a jegyed. 

Jegyvásárlás itt: 

E-mailben: mail@hairstore.hu

Írj e-mailt Patríciának és kérd a 20% Fodrászinfó kedvezményt!

Telefonon: +36 70 943 9127

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)