Keresés

KEVIN.MURPHY pH.D

Aki lemaradt a bemutatóról, mi bemutatjuk: KEVIN.MURPHY pH.D!

A KEVIN.MURPHY-t emlegetve mindig az úttörő technológiai újítások jutnak az eszünkbe, hiszen a brand, rövid időn belül mindig forradalmi fejlesztésekkel rukkol elő. A pH.D átalakító rendszerével most a színszolgáltatások terén nyújt valami igazán korszakalkotót, amit a legutóbb egy átfogó bemutató keretében meg is ismerhettek a hazai szakemberek! Lemaradtál, de Te is szeretnél betekintést nyerni a professzionális hajfestés jövőjébe? Már mutatjuk is mire képes a vadonatúj csodaszer – görgess tovább!

Bemutatkozik a professzionális színszolgáltatás jövője: KEVIN.MURPHY pH.D

A KEVIN.MURPHY pH.D úttörő technológiai újítások és szabadalmaztatott összetevők egyesítésével jött létre. Lehetőséget biztosít a coloristok számára az oxidációs hajfesték kíméletes savas színezővé alakítására, ezzel megnyitva a színlehetőségek végtelen tárházát egy újabb önálló termékskála bevezetése nélkül. A korszakalkotó termék hosszantartó fényt és vibráló árnyalatot kölcsönöz a hajnak, anélkül, hogy felesleges stressznek tenné ki a hajrostokat. Próbáld ki, hogyha szeretnél egy új kiváló szolgáltatást

  • a gyengéd finomításhoz,
  • frissítéshez,
  • vagy az intenzitás lágy fokozásához!

Kulcsfontosságú összetevői között megtalálható az esszenciális olajokban gazdag citromfű, édesnarancs és grapefruit, amelyek a tökéletes tükörfény elérése érdekében, egytől-egyig segítenek a kutikula kisimításában. Emellett a pH.D aszkorbil palmitátot is tartalmaz, amely gyakorlatilag egy C-vitamin támogatást jelent a stabil pH beállításához, illetve a színtartósság fokozásához.

A KEVIN.MURPHY pH.D átalakító rendszer

Oxidációs hajfestékből savas színező

Turcsi Gergely, COLOR.ME, GOLD.KEY oktató véleménye

“A KEVIN.MURPHY pH.D rengeteg kreatív lehetőséget ad a fodrászok kezébe, cserébe komoly szakértelmet és odafigyelést igényel, emiatt sokan félve nyúlnak hozzá. Tapasztalatom szerint a szakma inkább az egyszerűen használható ‘készre csomagolt’ eszközöket részesíti előnyben, emiatt külön szívügyem, hogy a pH.D-t sikerre vigyük, a magabiztos használathoz pedig elengedhetetlen az oktatás, ezért szerveztünk bemutatót még szeptember elején. Minimális elméleti ismétlés után természetes hajtincs mintákon és modelleken szemléltettük Kaló Ádival a termékben rejlő lehetőségeket. Rengetegen jöttek el a képzésre, remélem sikerült elindítani egy sikersztorit.”

Kreatív coloristnak tartod magad? Próbáld ki a COLOR.ME-t és a pH.D-t:

Kérj további információt ezen a számon: +36709439127

Képek: KEVIN.MURPHY

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)