Keresés

SCTrophy 2022 közönségszavazás: juttasd reflektorfénybe kedvencedet!

Indul a nagy SCTrophy 2022 közönségszavazás - ne maradj le!

A L’Oréal Professionnel legnevesebb versenye újra megnyitja előtted kapuit

Egy év sem maradhat el a nívós Style & Color Trophy fodrászverseny nélkül. Mi már május óta – mi több, évek óta – figyelemmel kísérjük az eseményeket: hirdetjük, zsűrizzük a tehetséges szakemberek munkáit. Most pedig elérkeztünk a megmérettetés egyik legizgalmasabb pontjához, amikor titeket is arra invitálunk, hogy részt vegyetek az eredmények alakulásában.

Miért fontos a SCTrophy 2022 közönségszavazás?

Korábban már bemutattuk nektek, hogy idén mely fodrászok és milyen alkotásokkal kerültek be a 6 legjobb közé, ami nem bizonyított mást, minthogy a zsűrinek idén sincs könnyű dolga. Kifinomult, precíz és gyönyörű munkák készültek, ezért a díjak kiosztásához elkél a segítség.

Az SCTrophy 2022 közönségszavazás ezért lehetőséget biztosít arra, hogy te is “elmondd” a véleményedet és sikerhez juttasd azt a fodrászt, aki munkájával képes volt elkápráztatni. Tekintve, hogy a verseny fókuszában ugyancsak a szalonbarát, de 110% professzionalizmust igénylő French Balayage és French Glossing frizurák állnak, a nagyközönség meglátása is rengeteget számít.

A hazai döntő végeredményét a közönségszavazás is befolyásolja, tehát szavazatoddal nem csak kedvenc fodrászodnak segíthetsz, hanem a zsűri tagjainak is. Nevükkel és munkájukkal biztos, hogy találkoztál már, hogyha rajongsz a fodrászatért és a beauty területek valamennyi területéért.

Ők a SCTrophy zsűri tagjai 2022-ben:

  • Hajszakértők: Dancsó Erika, L’Oréal Professionnel ID Artist; Zsiga Renáta és Kucsera Zsolt L’Oréal Professionnel nagykövetek
  • Beauty & Fashion szakértő: Hansági Dorka (igen, a mi főszerkesztőnk sem maradt ki a buliból ;) )
  • Beauty újságíró: Dóczy Júlia, Marie Claire szépségszerkesztő

Kerülj képbe! Mutatjuk, hogy zajlik a verseny 2022-ben

#1 Versenyzési lehetőség

A világ 7 millió fodrásza közül bárki versenyezhet, aki regisztrál a www.styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com oldalon és továbbjut a verseny 3 fordulóján: online előválogatás, nemzeti döntő, nemzetközi döntő.

#2 Pályamunkák

A verseny idei kötelező témája a French Edito volt. A jelentkezőknek saját címlapfotójukat kellett elkészíteni French Balayage és French Glossing technikákat használva. A végeredményről egy 6 képből álló pályamunkát kellett feltölteniük a Style and Colour Trophy weboldalára.

#3 Hazai döntő

A 6 magyar döntős Császár Milán, Fekete Brigitta, Lukács Panna, Misányi Johanna, Nagy-Darányi Cintia és Pályi Bence 2022. augusztus 3-án részt vett a nemzeti döntőben egy új French Balayage vagy French Glossing frizura élőben történő megalkotásával a L’Oréal Akadémián.

#4 Díjazások

A hazai fordulóban 1 versenyző megkapja a nemzeti fődíjat (1. helyezett), de 3 további díj is kiosztásra kerül a következő kategóriákban:

  1. Legjobb Francia Styling,
  2. Legjobb Előtte-Utána,
  3. Közönség Kedvence.

Tehát az első helyezett eljuthat a nemzetközi döntőig és ragyoghat a világ egyik legszínvonalasabb versenyének színpadán, miközben a többiek is megmérkőzhetnek a SCTrophy dobogós helyeiért és a közönségdíjért. Ehhez van szükség a te segítségedre is!

SCTrophy 2022 közönségszavazás részletei

Szavazás időtartama: 2022. augusztus 18. – 2022. augusztus 25. (23:59-ig)

Versenyzők és modelljeik

#1 Császár Milán és modellje

#2 Fekete Brigitta és modellje

#3 Lukács Panna és modellje

#4 Misányi Johanna és modellje

#5 Nagy-Darányi Cintia és modellje

#6 Pályi Bence és modellje

Szavazz még ma a kedvenc 2022-es SCTrophy frizurádra – a te véleményed is számít!

Képek: Karsay Katalin