Keresés

Senses Collection by Alfaparf Milano Professional

Ismerd meg az érzékek és a természetesség kollekcióját!

Az elmúlt években volt, hogy elvesztettük azokat a dolgokat, amelyeket mindig is természetesnek gondoltunk. Megtapasztaltuk az emberi kapcsolatok, a beszélgetés, a hallás, a látás, egyszóval talán az élet hiányát. Ezt a kollekciót azonban pont ez, a mindennapi cselekvéseink visszaszerzése inspirálta, mely által önmagunkat is újra megismerhetjük. Mutatjuk, milyen a Senses Collection by Alfaparf Milano Professional!

Senses Collection by Alfaparf Milano Professional

A Senses valójában egy mozaikszó, amely a kollekció hat elemét rejti magában. Ezek a Serenity, az Emotion, a Nature, a Substance, az Elements és a Skin. Mind más és más jelentéssel bírnak, mégis van, ami közös bennük. Az Alfaparf Milano Professional a kollekció minden részében az elegáns és kifinomult árnyalatokat részesíti előnyben, melyek minden bőrtípushoz illeszkednek és kiemelik azt. Általuk mutatkozik meg a Senses lényege ami az egyensúly, a harmónia, a természetesség és az, hogy újra kapcsolatba kerüljünk azzal, akik vagyunk. 

Beszéljenek helyettünk a képek - Mutatjuk is a kollekciót 

Serenity

A kollekció első eleme az apró részletek figyelését és az azokból való örömszerzést fejezi ki. A frizura színének és formájának apró részletei ugyanis könnyedséget, eleganciát és természetességet teremtenek. 

Emotion

Van, amikor a szó nem elég, ezért inkább a részletekre való odafigyelésre van szükség. Ez pedig a fodrászatban sincs másképp. Ha odafigyelünk a színekre, az árnyalatokra és formákra, valami egészen különlegeset tudunk alkotni.

Nature

A természetességünk egyedivé tesz minket, ezért az Alfaparf Milano Professional szerint fontos, hogy a frizurákat minden esetben viselője bőrtónusához igazítsuk és természetes vonások kiemelését se felejtsük el.

Substance

Megjelenésünket napjainkban inkább a virtuális világban éljük, a valóságba való visszatéréshez azonban fel kell tárnunk igazi személyiségünket, ki kell emelnünk valódi lényünket. Ehhez tökéletes egy vágás festéssel, ezért a kollekció negyedik eleme egy ilyen frizurát mutat be.

Elements

A Senses Collection ezen elemében nagy szerepet játszanak a különböző elemek, melyek kombinációjával egy elegáns és stílusos eredmény érhető el, ami garantálja, hogy feledhetetlen légy. A Face Frame technika pedig arcod bekeretezésével csak hozzátesz ehhez. 

Skin

A Senses Collection utolsó eleme, a Skin az egymással harmonikus, világos színekre épül. Azok ugyanis kiemelik az egyediséget, a frizurában található különböző árnyalatok pedig összhangba lépnek a bőr tónusával.

Szöveg és képek: Alfaparf Milano Professional