Keresés

Jó tini fiú frizura? Tippek, hogyan legyél menő!

Mutatunk nektek egy tini fiú frizura összeállítást! Érdemes végignézni!

Manapság már nem könnyű kielégíteni a tinédzserek igényeit, főleg, ha a tini fiú frizura a téma. A mai gyerekek szeretnének népszerűek, menők lenni, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy haladjanak a trendekkel, és a hajuk is beleilleszkedjen a társadalmi elvárásokba. Pont ezért tartottuk fontosnak, hogy megtegyük ezt a lépést, és megírjuk életünk első tini anyagát a lapra. Tényleg olyan nehéz fodrászként lépést tartani a fiatalokkal?

Tini fiú frizura, mint a menőség szimbóluma

Jason Hall fodrász azt a célt tűzte ki maga elé, hogy új kollekciójával bővítse a tini fiú frizura lehetőségeit. Ez a növekvő igény nem csak az egyszerűbb gépi hajvágásokra, de a frizuraújításokra is kitér, sokan ugyanis a menőség mellett az egyediséget is keresik a megjelenésükben.

A kollekcióban tökéletesen látni, hogy a megszokott vágási formák mellett is lehet egyediséget belevinni a frizurákba. A személyre szabott tini fiú frizura egyik alappillére a haj textúrájának kiemelése. Egy fiú göndör haja is állhat jól, viszont fontos, hogy fodrászként beavasd a vendéged, hogyan tarthatja kordában a tincseket, hogy azok ne csak a szalonból való távozáskor nézzenek ki jól.

A másik pillér, amit figyelembe kell venned, a vendéged stílusa. Egy tinédzser öltözködése, beszédstílusa sok mindent elárul, és így már könnyebben gondolkozhatsz azon, milyen frizura is tetszene neki. A vagány fiúk a bevállalósabb, míg a visszafogottak az egyszerűbb tini fiú frizura mellett fogják letenni a voksukat. Ne félj beszéltetni arról, miket szeret, akkor sem, ha a szülő a szószólója a fiatalnak.

Ma már a fiatalok tudják, mit szeretnének, és talán ez adja a nehézséget, hogy az elvárásokhoz fodrászként felérj. Jason Hall a mindennapi frizurák mellett az éjszakai partizást és a hétvégi kikapcsolódást is figyelembe vette. A kollekcióban a kidolgozott forma, a finom megkülönböztetés, az egyéniség, a tiszta vonalak, a mindennapos göndörítés és a természetes textúra megadja a hajnak azt a csillogást, amitől egy tini fiú frizura menő lehet.

Íme Jason Hall tini fiú frizura kollekciója!

A frizura, mint a stílusod megtestesítése

KREDITEK

Haj: Jason Hall @jasonhallhairdressing

Asszisztens: Jak Hall

Fényképész: Desmond Murray

Smink: Kelly Cripps

Stylist: Alastair J Gourley