Keresés

Very Peri frizurakollekció, avagy amikor a Pantone inspirálja a fodrászt

Mutatjuk a Very Peri frizurakollekció darabjait. Gyönyörködj bennük!

Mint azt már jól tudjuk, a Pantone-t világszerte a “divatszín-előrejelzés szaktekintélyével” azonosítják az emberek. Nem véletlenül, hiszen az év legdominánsabb árnyalatának kiválasztása olyan egyedi és precíz folyamat, ami végeredményben képes globálisan lefedni a különböző kultúrák aktuális stílusbeli igényét. 2022-ben az év színe a kék és a lilásvörös árnyalat keveréke lett, amit a legkönnyebben úgy tudunk felidézni, hogyha az ibolyára vagy a levendulára gondolunk. Abban már korábban is biztosak voltunk, hogy ez a különleges tónus megihleti majd a szakembereket, és tessék, az első trendanyagra nem is kellett sokat várnunk: íme az első Very Peri frizurakollekció!

Pantone-féle fodrászinspiráció Andrew Smith szemével

A tavalyi évben először Safy Burton rukkolt elő egy Pantone ihlette trendanyaggal, ezt a sort idén Andrew Smith kezdte meg. A szakember tökéletes precizitással, fény-árnyék játékkal alkotta meg a kékes, lilás és vöröses tónusok szemkápráztató egyvelegét . A Very Peri frizurakollekció a 2022-es év színének kihangsúlyozásán túl, az egyediség eszméjét is magába foglalja, amiről Andrew a következőképp nyilatkozott:

“A Very Peri egy gyönyörű új trend, amitől azonnal izgalomba jöttem. A vendég bőrtónusától kezdve, az életmódján át, ez az árnyalat minden szempontból személyre szabható – ez biztosítja, hogy a vendég olyan színt kapjon, ami időtálló, mindig jól áll neki. A vörös és a kék harmóniájának megteremtése a biztos siker receptje.

Ha a kék árnyalatokhoz még több kéket adunk, akkor a hatás hűvösebb lesz, egy kis rózsaszínnel vagy vörössel ötvözve pedig melegebb. A vendégtől függően a Very Peri intenzitása is testre szabható: azok számára, akik feltűnést szeretnének, elérhetők az élénkebb változatok, ha viszont a cél egy lágy tónus elérése, akkor az ibolyakéket pasztell árnyalattal lehet tompítani.”

A fodrász szavaiból jól látszik, hogy az egyediség és az egyéni igényeknek való megfelelés központi szereppel bír az új trendanyag esetében. Most pedig lássuk, hogy miről is van szó pontosan – a továbbiakban a képek beszélnek helyettünk!

Very Peri frizurakollekció 2022

KREDITEK:

Haj: Andrew Smith @andrewsmithhairstylist

Fotó: Richard Miles @richmilesphoto

Smink: Louise Lerego @louiselerego

Styling: Magdalena Jacobs @stylishem

Termékek: @milkshakehairuk @zoneconceptofficial