Keresés

Tudatos szépségápolás a szalonban

Megújult a Framesi termékcsalád a tudatos szépségápolás jegyében.

Újdonságok 2023-ban! A korpa, zsíros fejbőr, hajhullás sajnos nemcsak a frizurát, hanem a teljes megjelenést és az önbizalmat is képes tönkretenni. Van megoldás! Megjelent a Framesi ÚJ Morphosis Hair Treatment termékcsaládja. Sokoldalúság és természetesség. Az új Morphosis ezzel vált igazán különlegessé és egyedivé! Ezt figyeld!

Tudomány és természet egyben

A Morphosis a természet és a tudomány erejét egyesítve törekszik a lehető legjobb minőségű hajkezelésre a környezet károsítása nélkül. Ehhez a helyben található nyersanyagokat, a hatóanyagok biológiai egyensúlyát megtartó technológiát és az újrahasznosított csomagolást hívta segítségül a Framesi. A vállalat gyártástechnológiája egyébként hosszú évek óta energia- és víztakarékos, így a környezetbarát üzletpolitika náluk sosem volt kérdés.

Ha ez még nem lenne eléggé hívogató, csúcskategóriás minőségről beszélünk, ami biztosítja a haj számára a leghatékonyabb és legjobb eredményt.

Ha számodra is problémát jelent a

 • hajhullás
 • zsíros fejbőr
 • viszkető fejbőr
 • korpásodás
A hajápolás "zöld" útja

Van megoldás!

98%-ban természetes eredetű nyersanyagokkal – haj és fejbőr ápolás kompromisszumok nélkül!

Ráadásul az összetevők nagy része a mediterrán térségből származik. Ki ne szeretné érezni a haján a tengerparti napsütést, szellőt és a mediterrán illatokat?

Ezen kívül a Morphosis teljes mértékben vegán, glutén-, SLES-, SLS-, parabén- és mesterséges színezék mentes.

Morphosis minden hajra

Ahhoz, hogy a hajunk egészséges és ragyogó legyen első lépésben elengedhetetlen az egészséges fejbőr! Válasz– a Framesi új Morphosis haj és fejbőr szalon rituálék és otthoni rituálék-kezelések alkalmazása.

Bővítsd szalonod szolgáltatásit, emeld a haj és fejbőrkezeléseid, szolgáltatásid minőségét!

A termékcsalád harminc termékből áll – kilencféle csoportosításban – a személyre szabott haj- és fejbőrápolás érdekében. Ráadásul egyaránt kapható szalonbéli és otthoni használatra:

 • SCALP – fejbőrápolásra, tisztításra, megújításra
 • DENSIFYING ANTI-LOSS – hajhullás ellen, érzékeny fejbőrre
 • REINFORCING ANTI-LOSS – hajhullás ellen, zsíros fejbőrre
 • BALANCE – zsíros fejbőrre
 • PURIFYING – korpásodás ellen
 • RESTRUCTURE – szerkezetében sérült hajraREPAIR – sérült hajra
 • COLOR PROTECT – festett hajra
 • SUBLIMIS OIL – száraz, dehidratált hajra
Íme a Framesi új Morphosis Hair Treatment termékcsaládja.

ÖSSZETEVŐIT TEKINTVE…

A termékek sokféle vitamint, protein kivonatot, aminosavat, esszenciális- és természetes olajat és 65 fő hatóanyagot tartalmaznak.

Fabio Franchina, a Framesi elnöke így nyilatkozott a termékcsaládról:

„A személyre szabott wellness iránti igény folyamatosan növekszik, miközben egyre inkább odafigyelünk a környezetünk védelmére. A holisztikus szépségápolás kutatása, valamint a tény, hogy minden cselekedetünk nyomot hagy valahol, arra az elhatározásra juttatott bennünket, hogy eltökélt szándékkal, mélyen beleássuk magunkat a környezettudatos gondolkodásba.

Annak érdekében, hogy a termékeink leginkább megfeleljenek a rendkívül környezettudatos fogyasztói igényeknek, újraterveztük és új hatóanyag összetétellel láttuk el a Morphosis Hair Treatment termékcsaládot, hogy olyan termékeket tudjunk kínálni, amelyek hatványozottan innovatívabban és környezettudatosabbak.”

Fenntarthatóság, természetesség: ezek a termékcsalád alap gondolatai

Workshop Look&Learn a Morphosis jegyében

A vállalat rendezvényt is tart az új termékcsalád bemutatására, amelynek keretein belül a fejbőrproblémákról és kezelési lehetőségekről is szó esik majd. Segítséget kapnak a résztvevők az árazásban és a szolgáltatások bevezetési lehetőségeiben is. Nagyszerű lehetőség a megújulásra!

Helyszín

Hair Mate Referencia Szalon (1111 Budapest, Budafoki út 5.)

Időpont

2023. február 6.

Előadók

Natasha Maconi (Svájcból), valamint Balogh Máté, Mikéné Novák Erika és Galambos Ferenc a Framesi magyar képviselői

A képzés díja 19.990 Ft,

amely tartalmaz egy Morphosis tesztcsomagot is.

Jelentkezni az oktatas@hairspa.hu e-mail címen vagy a +36 20 287 7153-as számon lehet. A részvétel korlátozott számban lehetséges és regisztrációhoz kötött, úgyhogy érdemes sietni!

Framesi rendezvény

További fodrásztartalmakért böngéssz és olvass az oldalon! 🙂

Szöveg és képek: Framesi Magyarország