Keresés

Viola Dóra az AlterEgo vezető fodrásza

Viola Dóra az AlterEgo vezető fodrásza. Vele készítettünk interjút!

Viola Dóra fodrászmesterrel nem régen beszélgettünk egy nagy váltásról. Ezúttal újra találkoztunk és megint csak egy váltásról beszélgettünk. A fodrászmester 2018 tavaszától az AlterEgo professzionális fodrászati márka vezető fodrásza lett, mely cég idén ősszel nagy szabású bemutatóra készül. Vele beszélgettünk.

Miért váltottál az AlterEgo márkára? Hogyan talált meg a lehetőség?

Az AlterEgo talált meg engem. Tanka Zsolttal, az Eternal Beauty tulajdonosával már több mint 15 éves az együttműködésünk. Ő keresett meg azzal a lehetőséggel, hogy a Magyarországon még nem ismert AlterEgo Italy márkát vezessem be. Hosszas tesztelés után szerelem lett az anyag. Tudjuk, az ereimben olasz vér folyik, így nem volt nehéz azonosulni a cég által diktált filozófiával.

Időben nem olyan régen igazoltál át egy másik márkához… Miért ez a hirtelen döntés?

Sajnos azt a márkát kivezetik az országból és a disztribútori cég egy másik márkával kezd el foglalkozni.

Most már több terméket ismersz egészen közelről. Kinek ajánlanád az AlterEgo termékeket?

Szerencsés vagyok, hogy több termék filozófiájába, működésébe láttam bele az utóbbi egy évben. Az biztos, hogy egy nagy múlttal rendelkező cég mindig sokkal komplexebb, kiforrottabb. Az AlterEgo egy 30 éves márka teljes szortimenttel, a fodrászok igényeit maximálisan kielégítve. Egy nagyon fiatal vegyészeti csapat áll a cég mögött, akik teljesen naprakészen fejlesztik a trend alakulásához az anyagokat. Leonardo Rizzo a művészeti vezető, ő az aki naprakészen diktálja a divatot a világban az AlterEgo-n keresztül. Ezek után kinek ajánlom az AlterEgo termékeket? Akik naprakészen, egyszerűen szeretnék kiszolgálni a vendégeiket a szalonban – minőségi termékekkel, megfizethető áron.

Mi tetszett meg ebben a termékcsaládban?

Nem csak a termékeket szeretem, hanem a forgalmazót, az Eternal Beauty-t. Egy nagyon összetett cégről beszélünk, akik a fodrászati bútorokon keresztül minden fodrászati kelléket forgalmaznak. Ezáltal nagyon könnyű az életem, mert minden, amire szükségem van a szalonban, 24 órán belül meg is érkezik. Kell ennél több a mai világban?

Kinek ajánlod az AlterEgo használatát?

Aki szeret egyszerűen, megbízhatóan dolgozni. A cég rengeteg forradalmi újdonsággal rendelkezik, ami a mindennapi munkánkat megkönnyíti. Van tömény hialuronsavunk – azaz botoxunk, ami tömeget ad a hajnak. Van egy cseppünk, amit a hajfestékbe kell csöpögtetni és nem kell többet fóliát használni. Sorolhatnám szinte a végtelenségig, érdemes egy próbát tenni!

2018. novemberben nagyszabású AlterEgo esemény készül. Mit kell tudni a rendezvényről? Kiket vártok ide?

Leonardo Rizzo és a Sanrizz Akadémia a „The Neverland” kollekcióját mutatjuk be két kollegámmal, Deres Nórával és Koltai Zoltánnal. A kollekción túl mindhárman bemutatjuk a ránk leginkább jellemző frizurákat. A nap folyamán két rövid női hajvágás és három hosszú haj festése-vágása kerül bemutatásra, plusz egy férfi frizura. Nóra kolléganőm pedig három konttyal készül.

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne betekintést nyerni a mi kis világunkba. Minden résztvevő fodrásznak egy ajándékcsomaggal készülünk, amibe a kedvenc AlterEgo finish termékem mellett Leonardo Rizzo kedvenc speciális hajvágó eszköze is belekerül.

A rendezvény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/300169127232326/

Jól láttam, hogy te a szalonodban is aktívan tartod a továbbképzéseket?

Igen, a szalonomban AlterEgo szalontréningeket tartok, ahol tematikusan minden anyagot testközelből meg lehet ismerni. Emellett trend képzéseim is vannak, ugyanitt, a Városház utcában.

OKTATÁSRA JELENTKEZÉS ONLINE, TELEFONON ÉS EMAILEN IS LEHETSÉGES

Portré: Viola Dóra

Cover: itt