Keresés

Fodrász továbbképzések by Hair Spa Hungary & Viola Dóra

Fodrász továbbképzések by Hair Spa Hungary Viola Dóra.

2017-ben nagy váltás történt, a Hair Spa Hungary csapatához igazolt Viola Dóra fodrászmester, aki azonnal nagy elánnal vetette bele magát a továbbképzések rengetegébe. Kíváncsiak voltunk, hogy a több évtizedes Alfaparfos múltat követően mennyire találta meg helyét és számítását új pozíciójában.

„Nagyon nagy öröm számomra, hogy teatikusan, minden hónapban tartottunk továbbképzést 2017 második félévében a fodrászok számára. Minden alkalommal arra törekedtünk, hogy az adott témában átfogó tájékoztatást adjunk. A Hair Spa Hungary mellett nekem is kiemelten fontos a kollegák képzése. Hiszünk abban, hogy a fejlődés a siker kulcsa, az pedig az ilyen képzéseken való részvétellel érhető el igazán.

Fodrász képzések 2018-ban

Figyeltünk arra, hogy a résztvevők visszajelzései alapján alakítsuk ki a 2018-as oktatási szisztémánkat, ennek megfelelően februárban kezdjük a képzést és minden hónap második hétfőjén egy újabb oktatással készülünk, ahol rengeteg trend- és termékújdonság kerül bemutatásra. Jövőre külföldi vendégelőadókkal is találkozhatnak majd a hazai fodrászok, ahol betekintést nyerhetnek más nemzetek stílusába. Minden hónapban egy, a szalon forgalmát fellendítő szakmai újdonság kerül bemutatásra, már alig várjuk, hogy mindent megoszthassunk a fodrászokkal.

Viola Dóra és Adorján Mary az “Amerikai kontycsodák” képzést követően a modellekkel

Egy fodrász továbbképzés a legnagyobb szakmai kihívás

Rendkívül izgalmas kihívás minden hónapban a fodrászok képzésével foglalkozni, az a bizalom, amellyel a fodrászok felém fordulnak, igazán inspirálóan hat rám. Nagyon fontosnak tartom önmagam képzését is, hogy mindig naprakész legyek és maximálisan segíteni tudjam a kollegáim fejlődését. Ez egy út, amit közösen járunk.

Büszkeséggel tölt el, hogy a visual oktatásainkon minden alkalommal 50-60 fő volt jelen. Így a képzéseinken közel 500 fodrásszal kerültünk kapcsolatba.”

A képzésekről készített fényképeket a galériában találod itt!

Képek: Hair Spa Hungary

Te is készülsz már a Hair Spa Hungary jövő évi képzéseire? Hamarosan mindent megtalálsz a Fodrászinfó Eseménynaptárban.