Keresés

A Wella Magyarországon – Sirowa Kft. sajtóközlemény

A Wella Magyarország sorsáról itt olvashattok.

Hosszú ideje várjuk már, mi is lesz Magyarországon a Wella céggel. A Sirowa Hungary Kft. közleménye végre megérkezett. Egy az egyben tolmácsoljuk nektek.

A Wella Magyarországon – hivatalos Sirowa sajtóközlemény

“Kedves Partnerek,

Új idővonal kezdődik a Wella Professionals márka magyarországi életében: a Sirowa Hungary Kft. a Coty professzionális márkáinak (Wella Professionals, Londa Professional, Nioxin, Sebastian, System Professional) új disztribútoraként ezúton szeretné köszönteni fodrászait.

Célunk, hogy a Wella Professionals márka által elkötelezett fodrászok részére még magasabb szintű szolgáltatást nyújtsunk, illetve a szalonokat maximálisan támogassuk kitűzött céljaik elérésében. Ennek érdekében a legszélesebb tapasztalattal rendelkező vezetőség felállítása volt a célunk, így ezúton köszöntjük a Sirowa fedélzetén Dr. Komjáti Gábor ügyvezető igazgatót, Takács Tamás kereskedelmi igazgatót és Pál Gabriella marketing igazgatót. A vezetőség a tőlük megszokott gyors léptekkel dolgozik azon, hogy a szükséges kereskedelmi valamint szállítási hálózatot kialakítsák és a fodrászok kiszolgálása napokon belül elinduljon. A képviselői hálózat kialakítása is folyamatban van, a partnerek személyes látogatása is megkezdődik október hónap végén. Rendelési szándékát ez idő alatt a hu.sirowa@sirowa.com email címen jelezheti.

Köszönjük a márka iránti hűségüket és elkötelezettségüket!

Üdvözlettel,

Sirowa Hungary Kft.”

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)