Keresés

Brigitte Bardot-t idéző hajtrend hódít - ez a Bardot frufru!

Megérkezett a Brigitte Bardot frufru!

Úgy fest, hogy a 2024-es hajtrendek többsége valamilyen korábbi ikonikus frizurát idéznek meg. Ez a helyzet a nemrég feltűnt Bardot frufruval is, amely a legendás francia színésznő és divatikon Brigitte Bardot hajkoronáját hozza vissza. Ez a frufru könnyedén tehetett szert népszerűségre, hiszen bármilyen stílust képes egy kicsit kifinomultabbá, elegánsabbá varázsolni.

A Bardot frufru varázsa

A Bardot frufru egy lágy, arcot keretező hajréteg, amely kihangsúlyozza viselője természetes szépségét. A frufrut a kócos megjelenés jellemzi, ezzel laza, ugyanakkor elegáns hangulatot teremtve. Legyen szó rövid, középhosszú vagy hosszú hajról, a Bardot frufru mindegyikhez ideális választás lehet, hiszen könnyedén igazítható az egyedi stílushoz és arcvonásokhoz.

A Bardot frufru varázsa a sokoldalúságban rejlik, hiszen mint említettük minden hajhosszhoz jól illeszkedik. Ezen kívül könnyedén igazítható sokféle textúrához:

  • laza hullámok,
  • természetes göndör haj,
  • egyenes frizura

A Bardot frufru másik nagy előnye, hogy nem igényel sok karbantartást. A textúrált kivitel megkönnyíti a formázást és a frufru mindennapi viselését, így az elegáns megjelenés csupán minimális erőfeszítést igényel.

Viselj Bardot frufrut!

Ha tetszik a trend, konzultálj fodrászoddal a Bardot frufru viseléséről. Ha a fodrász szereti ezt a metódust, mutass neki képet olyan hírességekről, akik idén ezt a hajstílust választották, például Julia Roberts, Selena Gomez vagy Lana Del Rey:

A Bardot frufru kulcsa a hossz és a textúra egyensúlyában rejlik, így fontos, hogy a fodrásszal közösen megtaláljátok a hozzád leginkább passzoló fazont.

Ha elkészíttetted a frizurát, a fenntartás érdekében csupán annyi a dolgod, hogy minőségi hajápoló termékeket válassz. Használhatsz textúrázó spray-t vagy hajhabot is, hogy megteremtsd a jellegzetes Bardot-hangulatot. Ha már úgy érzed, hogy a frufru kezd elnehezedni, mindenképp frissíttesd fel a vágást.

A Bardot frufru tehát ismét egy olyan trend, amely a régi idők hangulatát idézi. Ennek köszönhetően ideális választás a vintage lookok kedvelőinek, de a trendteremtőknek is. Adj egy csipetnyi csillogást a mindennapokhoz a Bardot frufru segítségével.

Brigitte Bardot ikonikus frufruja

Forrás és képek: Glamour, America's Beauty Show, Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)