Keresés

Hajtrend 2024

Mutatjuk mi lesz az 5+1 legnépszerűbb hajtrend 2024-ben!

Az új év mindig új stílusokkal, trendekkel érkezik. Ez pedig 2024 és a fodrászvilág esetében sincs másképp. Ezért cikkünkben most elhoztuk Neked 2024 frizuradivatját. Tarts Velünk és tudd meg, mi lesz az 5+1 legnépszerűbb hajtrend idén!

1. Mixie frizurák

2022-ben már volt trend a mixie frizura, most pedig úgy látszik, a rövid haj uralma 2024-ben folytatódik! A Mixie, illetve a hozzá hasonló rövid vágások ugyanis újra előtérbe kerültek. Ezek a frizurák pedig azon kívül, hogy nagyon divatosak, nem igényelnek sok törődést viselőjétől.

2. Mega Crops

A Mega Crops frizuratrend nagyban hasonlít a Mixie-hez, a különbség csak a rétegezésben rejlik. A Mega Crops hajnál ugyanis a végeredményt rétegzés nélkül érik el, csak egy éles vágással az áll vonalánál. Ez a stílus minden fazonnál jól működhet, arra érdemes csak figyelni, hogy minél textúrásabb a haj, annál több formázásra lesz szükség a simább megjelenéshez. Göndör hajnál azonban mégis érdemes egy kis rétegzést beletenni ebbe a frizurába azért, hogy az ne tűnjön túlságosan háromszögletűnek.

3. Kontúrvágás - egy népszerű hajtrend 2024-ben!

2024-ben az egyénekre szabható trendekből sincs hiány, ugyanis a kontúrvágás pont ezt a szerepet tölti be. A stílus célja, hogy a legtöbbet hozza ki bármilyen arcformából és arcvonásból a haj stratégiai rétegezésével, a kívánt vonások hangsúlyozásával. Ez az a fajta vágás mindenkinek tökéletes választás, azonban fodrászként mindig kérdezd meg vendégeidtől, mely arcvonásaikat szeretnék kiemelni és melyeket kevésbé.

4. "Aranyhaj" hullámok

Ami a celebtrendeket illeti, náluk a nagyon hosszú, hullámos hajak térhódítását látjuk, egy kis rétegezéssel feldobva. Ezt a hajstílust azonban nem csak a celebek viselhetik, hanem bárkinek jól állhat, aki arra vágyik, hogy a 2024-es évre ő is Aranyhajjá válhasson. A frizura elkészítéséhez bármilyen vastagabb hajgöndörítő eszköz tökéletes, a természetesebb megjelenésért azonban a göndörítés során érdemes a hajat szakaszokra szétválasztani.

Chloe Kardashian és "Aranyhaj frizurája"

5. XL fonat

Idén, 2024-ben a trend előrejelzések szerint kifejezetten népszerűek lesznek a fonatok, azokból is a nagyobb tincsekből állóak, mintsem a kisebbek. Ennél a trendnél a copfok készítésekor a szekcionálás a kulcs. Mindig győződj meg róla, hogy a teljesen kibontott hajat egyértelmű részekre osztod. Az olyan termékek, mint a zselé vagy a hajat fényesítő egyéb anyagok pedig segítenek rögzíteni a frizurát.

+1 Dynamic Wet Look - egy igazán különleges hajtrend 2024-re!

Erről a trendről már 2023 nyarán is írtunk, de úgy tűnik, az idei évben is foglalkozhatunk vele. A Dynamic Wet Look ugyanis bekerült listánkba, ez a hajstílus is divat lesz 2024-ben. A trend az elegáns hosszokra és az ultra-fényes, vizes hatásra helyezi a hangsúlyt. A frizura megalkotásához így zselét vagy habot érdemes használnod, melyek alkalmazása után sűrű kefével kell hátrasimítani a hajat. Ha pedig egy kicsit kócosabban szeretnéd hagyni a frizurát, kenj bőséges mennyiségű zselét vagy viaszt a kezedre és fésüld át a hajat az ujjaiddal.

Zendaya Coleman színésznő is kipróbálta a Dynamic Wet Look trendet

Képek: Instagram

Forrás: HJI