Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a Selective Professional

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint a Selective Professional.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a Selective Professional!

Márkatörténet: a Selective Professional sajátossága

A Selective Professional olasz fodrászati márka a világ több, mint 70 országában van jelen, folyamatos termékinnovációkkal, egyedülálló technológiákkal, különleges képzési módszerekkel világszerte segíti a fejlődni vágyó fodrászokat. Az ISO minősítés garantálja, hogy a Selective Professional márkát is gyártó Tricobiotos S.P.A. a vevői mindenkori érdekeit, megelégedettségét tartja szem előtt. A cég nem végez állatkísérleteket, és fontosnak tartja a fenntarthatóság és a környezetvédelem támogatását is. Magyarországon 20 évvel ezelőtt vált elérhetővé a brand teljes termékpalettája, lehetőséget adva a fodrászoknak egy új élmény megtapasztalására. A cég kínálatában szuper ár-érték arányban megtalálhatóak

  • a hagyományos és az ammóniamentes hajfestékek,
  • az egyedülálló vegán tartós hajegyenesítő-kezelések,
  • a tartós és feltartós dauer kezelések,
  • valamint a speciális, fejbőrproblémákra megoldást kínáló kezelések.

A Selective Professional elhivatottan képzi a hazai fodrászokat. A magyar művészeti csapat a budapesti akadémia mellett számos vidéki helyszínen is oktatásokat tart, ahol a legújabb termékek és technikák mellett az időről-időre megújuló Selective Professional frizurakollekciót is megismerhetik a résztvevők.

Selective Professional sikertermék: FREE FOIL

A vendégek körében egyre trendibb a teljesen természetes hatású hajfestés. Ennek megvalósításához elengedhetetlen a szabadkezes technikák alkalmazása, amelynek megkönnyítésére a Selective Professional kifejlesztette a FREE FOIL terméket. Ez a hajfesték felszabadítja a fodrászok kreativitását és utat nyit a festési érzékek kibontakozásának. A termék kifejezetten többtónusú, fólia nélküli festéshez és szőkítési technikához is alkalmazható. A legjobb tulajdonsága, hogy márkafüggetlen, ugyanis minden típusú hajfestékhez és szőkítőhöz is használható. A végeredmény minden esetben egy mesés, élénk és természetes árnyalat.

ÉRDEMES KIPRÓBÁLNOD, MERT

  • megkönnyíti a többtónusú festések kivitelezését.
  • lehetővé teszi a megfestett tincsek egymásra helyezését, melyek maximum 4 színmélységben térnek el egymástól.
  • megakadályozza a pigmentek összekeveredését és ennek következményeként a különbözőre festett tincsek nem szennyezik egymást, a különböző színek nem keverednek össze.

A TERMÉK HASZNÁLATA:

A termék bármelyik tartós hajfestékhez és szőkítőhöz (az oxidálószer mennyiségéhez mérten) adagolva fólia nélkül használható. A szőkítő és a hajfesték felvitele előtt alaposan össze kell keverni a festék/szőkítő + oxidáló + FREE FOIL egyvelegét.

A kedvenc Selective Professional csapatépítő emléke

“Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk a Selective Professional Magyarország elhozta a hazai fodrászközönség számára az itthon még sohasem látott legendát, Tim Hartley-t. Egy igazán egyedülálló showműsor keretein belül egyedüliként – talán utoljára – mi láthattuk vendégül a mestert. Egy izgalmas nagyszínpados bemutató során a magyar szakma apraja-nagyja összegyűlt, hogy élvezhesse az ikonikus fodrász kreativitását, alkotó erejét és humorát. Tim kíséretében Tina Andersen szakmaiságával is megismerkedhettünk a bemutatót követő félnapos step-by-step oktatás alatt. Az este során még olyan “celeb fodrászokat” is a színpadon köszönthettünk, mint a rendkívüli tehetséggel megáldott Jason Collier, valamint a Rizos Academy képviselete, David Sánchez és Manuel Rodríguez.”

A Selective Professional elérhetőségei:

KÖZPONTI RAKTÁR, SELECTIVE PROFESSIONAL ACADEMY HELYSZÍNE:

1119 Budapest, Nándorfehérvári út 40.

SZAKMAI INFORMÁCIÓK ÉS PARTNERKAPCSOLAT:

email: info@selective.hu

telefonszám: +36-20-377-7888

MARKETING, SZERVEZÉS, ÁRAK, CSOMAGAJÁNLATOK:

email: marketing@selective.hu

telefonszám: +36-20-771-2074

OKTATÁSOK ÉS TOVÁBBKÉPZÉSEK:

email: iroda@selective.hu

telefonszám: +36-20-771-2074

TERMÉKRENDELÉS:

email: rendeles@selective.hu

telefonszám: +36-20-771-2061

EGYÉB ÉSZREVÉTEL, ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK:

email: iroda@selective.hu

telefonszám: +36-20-771-2074

Szöveg és képek: Selective Professional Magyarország