Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik az INDOLA

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint az INDOLA.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik az INDOLA!

Márkatörténet: az INDOLA sajátossága

Az INDOLA a Henkel Beauty Care Professional nemzetközi professzionális fodrászmárkája, amelyet a független hajszobrászok okos megoldásaként tartanak számon világszerte. A brand célja, hogy megkönnyítse a fodrászok mindennapi munkáját. Kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál szalonképes áron. A negyedévente megjelenő INDOLA Street Style kollekciókban mindig a legújabb trendekkel találkozhatunk, hiszen a csapat a világ minden tájáról gyűjti az inspirációt. A márka a tudás folyamatos megosztásában hisz, aminek köszönhetően a fodrászok a bonyolultabb szakmai eljárásokat is könnyedén és jó minőségben képesek bevezetni a szalonmunkába.

A MÁRKAKÉPVISELET LEGFŐBB ÉRTÉKEI

#1 MAGAS TELJESÍTMÉNY

Az INDOLA mindig a független fodrászok valódi szükségleteit helyezi előtérbe, ezért törekszik a hajfestékek teljesítményének maximalizálására. Ebből kifolyólag megalkotott számtalan olyan hajszínező terméket, amely maradéktalan színteljesítményt biztosít. A márka nagy hangsúlyt fektet a hajápoló és a styling termékcsaládok fejlesztésére is, hogy a haj mindig intenzív ápolásban és ragyogásban részesüljön.

#2 STREET STYLE TRENDEK

A brand filozófiája a lendületességre és a fiatalosságra épül, ezért a márkaképviselet trendanyagai az utcai lookokat képviselik és éltetik. Az INDOLA szakemberei szorosan együttműködnek a nemzetközi divat- és hairstyle csapatokkal, akik a legújabb hajszínek és festési technikák után kutatnak szerte a világban. A végeredményt végül egyszerűen elkészíthető és hétköznap is hordható frizurák formájában tolmácsolják a fodrászok számára.

#3 ED(YOU)CATION

A brand csapata a gyakorlati oktatásban hisz, ezért törekszik az olyan releváns digitális tartalmak előállítására, amelyek a fodrászok mindennapi szükségleteit tükrözik. Egy könnyen kezelhető online képzési szisztéma szerint, összegyűjtik a legújabb trendeket és technikákat, amelyeket végül egy rövid, könnyen emészthető videó formájában bocsájtanak a szakemberek rendelkezésére.

INDOLA sikertermék: Blonde Expert szőkítőpor

Az INDOLA sikerterméke a csökkentett porzású Blonde Expert szőkítőpor, amely akár 8 színmélységig terjedő világosításra is képes. A beépített Hair-Bond hajkötéserősítő-technológiának köszönhetően jelentősen csökkenti a hajszálak károsodását.

A TERMÉK LEGFONTOSABB JELLEMZŐI:

  • 8 színmélységig terjedő világosítás
  • hajszerkezet védelme
  • hatása: szőkítés, világosítás
  • professzionális használat
  • egyenletes és tiszta eredmény

Kedvenc INDOLA csapatépítő emléke

“A kedvenc emlékeink közé nem kifejezetten egy csapatépítő pillanat tartozik, hanem a 2019-ben megrendezett Indola fotópályázat munkálatai. A fotópályázaton a szakemberek összemérhették egymás “Street Style tudását”, azaz, hogy milyen kreatív, merész, de egyben hordható lookokat tudtak alkotni a márka termékeivel. Ez a projekt egyszerre szabadságot és motivációt adott a szakemberek kezébe, segített nekik megérteni a brand filozófiáját. A verseny végén a nyertesek utazásban részesültek: irány London és a Salon International 2019 az INDOLA teljes csapatával. Azóta is a Sassoon Academy bemutatóját emlegetjük.”

INDOLA elérhetősége

TELEFON:

+36-30-437-4519

E-MAIL:

indola.hungary@henkel.com

WEBOLDAL:

www.indola.hu

Forrás és képek: INDOLA