Keresés

Dancsó Erika frizura trend kollekció 2017

Inspirálódj Dancsó Erika frizura kollekció 2017 segítségével!

Tonomárné Dancsó Erika fodrászmester a szakmája szerelmese, a kiteljesedést számára az alkalmi frizurák megalkotása jelenti. Erika időről-időre megméretteti magát jeles fodrászversenyeken és mesterét, Laetitia Guenaou-t, a L’Oréal Professionnel nemzetközi nagykövetét szinte minden továbbképzésére elkíséri. Legutóbbi kollekciója is a munka öröméről – az örömteli munkáról szól, fogadjátok szeretettel.

Miért szeretem a fodrász szakmát?

Az alkotásért, művészetért, az emberekért. Én így tudok adni, miközben harmóniát, szépséget, változást vagy éppenséggel állandóságot hozok fodrász eszközeimmel: az ollómmal és a L’Oréal Professionnel termékeivel vendégeim mindennapjaiba. Szakmám az egyik legszebb az összes kézműves mesterség közül. Imádom, hogy hobbimként tudom végezni, fáradság nélkül. Örömöt, pozitív energiát és erőt kapok az alkotás során, a csapatmunkában és a szalonmunkában egyaránt.

Legutóbbi kollekcióm inspirációját Párizsból hozom a Haute Coiffure Francaise kollekcióiból és példaképemtől, Laetitia Guenaou-tól, aki már öt éve arra treníroz, hogy a francia stílust elsajátítsam. Ő számomra a legnagyobb tudású mester. Amit a tudásából és munkájából kapok, az egy egészen más dimenzióba repít, ezt szeretném átadni kollegáimnak és vendégeimnek is a kollekcióval.

Alkalmi frizura trend 2017

Frizura trend 2017

Fotó: Bódi Piroska, Kocsis Gyula

Ruha: Dinorr Esküvői Szalon

Smink: Vargáné Ágoston Szilvi

Haj: Tonomárné Dancsó Erika