Keresés

Defy Damage KBOND20 - szupermaszk a JOICO-tól!

Megérkezett az új Defy Damage KBOND20!

A kötéserősítés egyre fontosabbá válik a fodrászatban, a JOICO pedig mindig igyekszik a legjobb minőséget nyújtani ezen a téren is. Március 1-jétől már elérhető az idei újdonságok egyik legjobban várt terméke, a Defy Damage KBOND20 hajszerkezet-erősítő szupermaszk. A termék a már eddig is nagy sikernek örvendő Defy Damage termékcsaládot erősíti egy rendkívül erős, intenzíven tápláló pakolással.

Bár a Defy Damage termékcsalád már rendelkezik hajpakolással, a KBOND20 mégis hiánypótló termék. Ha szeretnénk meghosszabbítani a JOICO négylépéses kezelés vagy épp a Defy Damage Pro hatását, esetleg intenzív kötéserősítő kezelésre van szükség, a KBOND20 tökéletes választás. A termék egyedülálló módon egyesíti magában a JOICO K-Pak rendszer keratin technológiáját és a Defy Damage szortiment kötéserősítő hatását. Ezt a két innovatív technológiát erősíti a JOICO Smart Release liposzómás szállítórendszere, amely segítségével a hatóanyagok mélyen a hajszálak belsejébe épülnek.

A 20-as szám a termék nevében a fő hatóanyagokat jelöli: 18 aminosav keverékét, valamint a moringamag-olajat és a hozzáadott védőlipidet. Ezen hatóanyagoknak köszönhetően a haj egészségessé, puhává és ellenállóvá válik.

Miért használd a Defy Damage KBOND20-at?

 • Mert ötször erősebb hajat eredményez!
 • Mert építi és megvédi a hajban található kötéseket!
 • Mert gazdagon hidratál és könnyíti a kifésülést!
 • Mert normalizálja a haj pH-értékét!
 • Mert festett hajon is alkalmazható!
 • Mert állatkísérlet-mentes formula!

A Defy Damage KBOND20 használata

K-Pak hajújraépítő samponnal vagy Defy Damage hajszerkezet-erősítő samponnal történő hajmosást követően törölközőszáraz hajra vigyük fel a terméket, majd egy ritkafogú fésű vagy az ujjaink segítségével fésüljük bele a hajtömegbe. Hagyjuk hatni 2-5 percig, zárásként pedig használhatjuk a Defy Damage hajszerkezet-erősítő pajzsot is.

A JOICO Defy Damage KBOND20 hajpakolás tehát tökéletes választás számodra, ha

 • száraz, durva tapintású hajjal rendelkezel,
 • szeretnéd növelni a haj ellenálló képességét és erejét,
 • egészségesebb hajszerkezetet szeretnél,
 • gyakran találkozik a hajad klórral,
 • gyakran éri a hajadat hőkezelés (pl. vasalás, göndörítés)

Pro tipp: a terméket póthajon is használhatod, figyelj azonban arra, hogy a termék ne kerüljön az illesztésekre. Csak a hajhosszra és a hajvégekre használd a KBOND20-at!

Néhány további tudnivaló

A KBOND20 már egy használatot követően kifejti hatását: puhává, könnyen fésülhetővé teszi a hajat. A hatóidő elteltével a haj láthatóan fényesebb és érezhetően puhább lesz.

A KBOND20 könnyedén beépíthető a szalonszolgáltatások közé: bármilyen vegyszeres szolgáltatás után használhatod lezáró pakolásként.

A KBOND20 helyreállítja a haj pH-értékét, így pedig lezárja a kutikulát, amelynek köszönhetően a haj belsejébe zárja a pigmenteket. A hajszín tehát tartós marad.

A terméket a JOICO weboldalán tudod megvásárolni! Itt pedig mutatunk egy kis videós ízelítőt:

További információért keresd fel JOICO képviselődet, további cikkekért pedig böngéssz az oldalon! :)