Keresés

Diacolor bemutató - Harriet Stokes Budapesten

A L’Oréal Professionnel Diacolor termékeit mutatta be Harriet Stokes!

Színvonalas mesterkurzuson vehettek részt az érdeklődő L’Oréal Professionnel partnerfodrászok. Harriet Stokes látogatott Budapestre, aki különböző festési technikák segítségével mutatta be a megújult Diacolor termékcsaládot. Elsőként Rátonyi Judit, a L’Oréal cégcsoport professzionális divíziójának magyarországi kereskedelmi igazgatója és Rigó István Oktatási Vezető köszöntötték a szakembereket. Kiemelték, hogy a L’Oréal Professionnel az év során több újdonsággal is készül mind termékekben, mind pedig eszközökben, a két legfontosabb esemény pedig az új akadémia megnyitása és a Budapest Hair Show lesz, amelyre egy látványos bemutatóval készül a cég.

Dalotti Gergő – Diacolor bemutató

Harriet Stokes színpadra lépése előtt Dalotti Gergő, a L’Oréal Professionnel oktatófodrásza bemutatta a Diacolor megújult oxidációs színezőit, amelyek legfontosabb tulajdonságai:

  • lúgos bázissal rendelkeznek,
  • kiváló őszfedést biztosítanak,
  • természetes színhatást eredményeznek,
  • magas százalékban tartalmaznak természetes összetevőket,
  • újrahasznosítható csomagolásban kaphatók

Harriet Stokes mesterkurzus

A rövid bevezető után Harriet Stokes által betekintést nyerhettünk a megújult termékcsalád használatába is. A colorist immár nyolc éve dolgozik a L’Oréal Professionnel márkával, emellett azonban márkafüggetlen oktatásokat is tart. Karrierje során néhány év folyamatos festés után vágásra váltott, majd úgy döntött, hogy szeretné munkájával végigkísérni a vendégeket egy-egy átalakulási folyamaton, tudását pedig minden érdeklődőnek szívesen átadja.

A mesterkurzus során a színpadra érkező modellek frizurájának elkészítését babafejeken bemutatva követhettük. Szóba került többek között a hamvas és meleg árnyalatok trendje, a konzultáció fontossága és a közösségi média megfelelő használata és fontossága is.

A frizurákat Harriet az éppen aktuális trendeknek megfelelően választotta ki, így láthattunk arcot keretező frizurát, barna, majd vörös hajakat is. Ezek egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek a TikTok-on, ezáltal pedig a fodrászszalonokban is. Harriet kiemelte, hogy fodrászként elsődleges feladatunk, hogy valami olyasmit nyújtsunk a vendégnek, amit otthon nem tud elkészíteni.

Ennek kapcsán szóba került a közösségi média is, amelyet Harriet szerint fontos, hogy a napi munkánk részeként kezeljünk. A vendégek ma már leggyakrabban ezen platformok segítségével választják ki, hogy milyen frizurát szeretnének. A mesterkurzuson szó esett a konzultációk során a vendégek által mutatott képekről is. Stokes szerint a fodrászok is menthetnek le munkákat az Instagramon, amelyeket megmutathatnak a vendégnek, ha azok bizonytalanok. A szakember kiemelte, hogy nem kell virális tartalmakat gyártani, de fontos a következetes közösségi médiahasználat.

A bemutató során a sok-sok jótanács mellett elleshettünk apró praktikákat a különböző festési technikákban és az anyaghasználatban. A körülöttünk ülők arcát látva és néhány beszélgetésfoszlányt hallva úgy tűnik, mindenki vitt haza egy-egy trükköt. Harriet humora, szakmai tudása és fiatalos lendülete pedig jó motivációként szolgálhatott a szakembereknek.

Diacolor bemutató képekben

Képek: Rákossy Péter

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)