Keresés

Red Nebula színkollekció by L'Oréal Professionnel

Vörös hajak a Red Nebula színkollekcióval!

A mindig a technológia élvonalában járó L’Oréal Professionnel örömmel mutatja be legújabb generációs vörös színkollekcióját, amely a vendégeket megigéző irizáló árnyalataival új alapokra helyezi a vörös hajfestést, és soha nem látott mértékben teszi lehetővé a fodrászoknak, hogy kibontakoztassák kreativitásukat az első olyan úttörő jelentőségű kampány keretében, amelyet mesterséges intelligencia segítségével hívtak életre. Az AI modern megoldásainak és az iNOA többszörösen díjnyertes ODS technológiájának házasításával még fokozottabb érzéki élmény biztosítható, és egy olyan világ kapuja nyitható meg a fodrászok, illetve a vendégek előtt, ahol a valóság összeolvad a képzelettel.

A vörös hajszínek az utóbbi időben valósággal elárasztották a közösségi médiát – különösen a #BurgundiVörösHaj megjelölés kíséretében, amelyre angol nyelven több millió keresési találatot ad ki a TikTok vagy az Instagram, így nem meglepő, hogy a Pantone Intézet 2023-ban a burgundi vöröst (19-1617 TCX) választotta az év színének. Ennek jegyében az iNOA Red Nebula színekkel a PRO fodrászok ismét lehetőséget kapnak arra, hogy a leginnovatívabb megoldásokat és személyre szabott festési élményt kínáljanak vendégeik számára PRO garanciát jelentő professzionális technikák (zónákban végzett felvitel, elnyújtott hajtő és francia zónás felvitel) segítségével. A 91 festékárnyalatot tartalmazó iNOA színkollekció új tagjának segítségével kifinomult, hűvös, burgundi vörös árnyalatú színek készíthetőek.

Red Nebula - Futurisztikus vörös színek a metaverzum ihlette kollekcióban

Az ikonikus iNOA termékcsalád új iNOA Red Nebula festékárnyalatait azzal a céllal alkotta meg a L'Oréal Professionnel, hogy a segítségükkel kapható kifinomult, átütő színeredmények révén még gyönyörűbbé válhatnak a nők.

Ezt a kollekciót a metaverzum világa és színei ihlették: a vörös és irizáló árnyalatok finoman kalibrált kombinációja a vörös színeredmények új generációja előtt nyit utat.

A nebulához, azaz a csillagközi felhőhöz hasonlóan, a két új iNOA Red Nebula festékárnyalat is tükröződő fényben tündököl az éjszakában, és sötét hajon is látványos árnyalatokat eredményez a DM5 és a Carmilane kromatikus technológiák kiemelkedő kromatikusságot biztosító molekuláinak köszönhetően, miközben időtálló, intenzív színeredményeket nyújt. Az árnyalatok ragyogó fényének és az iNOA úttörő jelentőségű ODS technológiájának piedesztálra állításához az iNOA Red Nebula kollekciót egy csúcstechnológiás, futurisztikus köntösbe öltöztetve mutatja be a brand.

Nézd meg új hajszínedet előre

A L'Oréal Professionnel a technológia lehetőségeit kihasználva létrehozott egy a mesterséges intelligencia által vezérelt szóvivőt, illetve létrehozta az iNOA [iD]-t, amely elkalauzol bennünket az átalakulás birodalmába. A hajdiagnózishoz használható legújabb PRO technológiának és az iNOA Red Nebula, illetve más festékárnyalatok segítségével elérhető színeredmények virtuális kipróbálásának köszönhetően ez az alkalmazás új dimenziókat nyit meg a vendégek előtt identitásuk megtalálásához, hogy megnézhessék, hogy állna nekik az iNOA segítségével készíthető új hajszínük.

Szöveg és képek: L'Oréal Professionnel

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)