Keresés

Diana legszebb frizurái - emlékezzünk!

Idézzük fel Diana hercegné legszebb frizuráit!

1997-ben éppen ezen a napon rázta meg az egész világot Diana – vagyis az egykori walesi hercegné – tragikus halálhíre. Az évfordulón most legszebb frizuráival emlékezünk Diana-ra. A hercegné a shag frizurától a pixie-ig mindent kipróbált, bizonyos körökben ikonná válva ezekkel a stílusokkal.

Farrah Fawcett stílus

Diana 19 évesen került a nyilvánosság elé, amikor is arcát keretező, állig érő frizurát viselt. Ez a stílus a legendás színésznő Farrah Fawcett frizurájának egy fiatalosabb változata, amely azóta Lady Diana frizuraként is ismert.

A következő években alapvetően ezt a frizurát viselte Diana különböző apróbb finomítással, változó volumennel és kiegészítőkkel – brossokkal, virágokkal, tiarákkal.

Diana – milliók inspirálója

A Farrah Fawcett hajstílust a hercegné egyedül 1984-ben törte meg, amikor is megnövesztette tincseit, néhány fésűmozdulattal pedig egy ’40-es évekbeli frizurát hozott létre. Ezzel pedig ezreket, sőt talán milliókat inspirált az oldalra fésült hajra és az oldalra tűzött frufrura.

Azok ha boldog ’90-es évek

Ebben az évtizedben Diana megjelenése csúcsra ért, hiszen egy Vogue fotózáson találkozott Sam McKnight fodrásszal, akire teljesen rábízta magát a frizuráját illetően. Sam ugyanis azt találta ki, hogy ideális lenne „újrakezdeni” Diana frizuráját. Így aztán a végeredmény egy rövid pixie frizura lett.

Néhány emlékezetes kép Diana frizuráiról

Bár Diana élete tragikusan rövid volt, emléke mind a mai napig él jótékonyságában, szépségében és megjelenésében. Emléke a mai napig rengeteg nő számára inspiráló és reméljük, hogy ez még nagyon sokáig így is marad!

Felhasznált forrás: Vogue

Képek: Vogue, L’Officiel