Keresés

Dyson Airstrait – Hamarosan Magyarországon!

Hamarosan itthon is elérhető lesz a Dyson Airstrait hajegyenesítő.

A Dyson mindig élen jár a technológiában és a haj védelmében. Számos termékük készült már a haj védelmét szolgáló hőtechnológiával, amilyen például az AirWrap is. A legújabb vívmány, a Dyson Airstrait, amit 2023. május 11-én, Amerikában mutattak be.

A Dyson Airstrait hamarosan elérhető lesz hazánkban is. Jelentkezz és értesülj elsőként! Infók a cikk alján!

Úttörő technológia a Dyson-tól

Bár a hővédelem mindig is a Dyson első számú szempontja volt, minden termék esetében fellelhetünk valamilyen újdonságot, valamilyen apró részletet. Emiatt is válnak termékeik egyre jobbakká.

A legújabb technológiát maga James Dyson mutatta be, az eseményt pedig online is lehetett követni. A Dyson legújabb technológiája a magas nyomású levegőn alapul, amely szárítás közben egyenesíti ki a hajat. A levegő a brandtől megszokott módon, pont a hajnak leginkább megfelelő hőmérsékletű, így nem okoz hajkárosodást. A Dyson Airstrait légáramlása 45 fokos szögben, lefelé történik annak érdekében, hogy a megfelelő nyomás alakuljon ki. Ezáltal a haj puhává, könnyen formázhatóvá válik, anélkül, hogy sérülne vagy töredezne.

Dyson Airstrait – James Dyson

A Dyson Airstrait belső felépítése

A gépben elhelyezett üveggyöngy termisztorok másodpercenként 30-szor mérik meg és szabályozzák az áramló levegő hőmérsékletét. Ezáltal maga a gép akadályozza meg a hő általi károsodást és segíti a haj fényének megőrzését.

A Dyson Hyperdymium motor 106 ezer fordulatot tesz percenként, valamint csaknem 12 liter levegőt juttat át a gépen. Ennek segítségével éppen olyan erős légnyomást generál, amely elég erős a haj kiegyenesítéséhez. Mindezek a belső tulajdonságok és technológiák lehetővé teszik, hogy a hajszárítás és a formázás egyetlen eszköz segítségével valósulhasson meg.

Ráadásul a Dyson Airstrait nem csupán a haj egyenesítésére készült, hanem arra, hogy olyan technológiát biztosítson, amely meg is őrzi a haj erejét és csillogását.

Értesülj elsők között!

Ha elsők között szeretnél értesülni a Dyson Airstrait hazai megjelenéséről, a képre kattintva jelentkezhetsz:

Addig is, íme egy kis videós ízelítő:

Felhasznált forrás és képek: Dyson