Keresés

Dyson Airwrap - mi is kipróbáltuk!

Most elmondjuk milyen is a Dyson Airwrap!

A Dyson brand igazi fogalom, ami összeforrt az innováció, minőség és elérhető luxus kifejezésekkel. Folyamatos újdonságaik a technológia maximális kihasználásával készülnek, ráadásul folyamatosan invesztálnak fejlesztésekbe.

Kíváncsiak voltunk rá mi is, hogyan működik, hogyan használható, mennyire praktikus és milyen élményt ad? Ezért leteszteltük!

 Airwrap teszt

Korábban már írtunk a termék kapcsán, amely a brand ígérete szerint minden eddiginél könnyebbé teszi a hajformázást, hiszen a készüléken csupán a fejet kell cserélni a különböző hajformázási lehetőségek eléréséhez. De lássuk, mit is tartalmaz az Airwrap complete long csomag - fázisonként:

Előkészítés/lezárás

 • Coanda simító-szárító fej

Göndörítés/hullámosítás

 • 30 mm-es Airwrap formázó henger 
 • 40 mm-es Airwrap formázó henger 
 • Dúsító körkefe

Simítás/egyenesítés

 • Kemény simító hajkefe
 • Puha simító hajkefe

Extra kiegészítők

 • Csomózó hajkefe
 • Szűrőtisztító kefe
Az én kedvenc és az általam legtöbbet használt fej: 30 mm-es Airwrap formázó henger

Dyson Airwrap Complete - mi is megkaptuk a csomagot

Csomagolás és tájékoztató

Nagy volt az öröm, amikor megérkezett az Airwrap, hiszen a Blue Blush landolt nálunk. Túlzás nélkül állítom, hogy ez a kék szín egyszerűen világít, annyira gyönyörű kékséget áraszt magából, amit én eddig máshol, más terméken nem láttam. Na jó, talán az óceán színével vetekszik. 

Design és kialakítás

Ez már nem az első Dyson termék, volt gondolatom, mire is számíthatok, de az Airwrap felülmúlta mindezt. Luxus kivitelű csomagolás, letisztult design, mindez a legkomolyabb anyagválasztással párosul, ami csak létezhet. Öröm a csomagoláshoz nyúlni, a terméket és a kiegészítőit megfogni: már a használat előtt fantasztikus élménnyel találkozunk. Bár a csomag rövid leírást ad nekünk a kiegészítőkről, a MyDyson appban pillanatok alatt megtaláljuk a kiegészítők pontos használatához készített videókat.

Kemény simító hajkefe: a kisebb hullámok lesimításához tökéletes

Technikai segítség

A MyDyson appban gyakorlatilag minden felmerülő kérdésedre magtalálod a választ videó formájában. Az 1-3 perces kis step by step videók segítenek egészen a beüzemeléstől, a formázási lehetőségek bemutatásán át az eszköz tisztán tartásáig mindenben. Érdemes böngészni az appot, mert a szakavatott szemnek is sok-sok érdekességet mutat.   

A csomag tartalma, a termék kiegészítői

A csomagban minden benne van, ami egy otthoni hajformázáshoz kellhet, sőt! Az Airwrap complete long nagyon sok (szám szerint 6 darab!) hajformázó fejet tartalmaz, ami azért valljuk be, nem túl gyakran alkalmazott egy otthoni frizura elkészítéséhez. Valószínűleg mindenkinek meglesz a kedvenc feje és maximum 1-2 kikacsintást tesz a többi felé, de alapvetően csak néhányat fog használni a teljes repertoárból.

Tipp a Dysonnak: ha kiegészíthetném a már így is túltöltött csomagot, akkor biztosan két dizájnos csipesz lenne az, ami bele kerülne. Vadítóan nézne ki egy olyan színű csipesz a hajban, mint maga a gép. Főleg ebben a kék színben. 

Dúsító körkefe, amit a haj megszárításához is könnyedén tudsz használni

Garancia 

Azt gondolom, fontos megemlíteni, hogy a Dyson termékeire milyen garancia vonatkozik. Ez a rész a dyson.hu honlapról származik:

A garancia a Dyson készülék vásárlásának napjától érvényes, és a termék feltüntetett árától (nem az akciós árától) függ.

 • 10.000Ft és 100.000Ft között: 1 év garancia
 • 100.000Ft és 250.000Ft között: 2 év garancia
 • 250.000Ft fölött: 3 év garancia
Puha simító hajkefe: gyengéd masszírozást ad a fejbőrnek, miközben végig simítod rajta 

Használat és tapasztalat

Tudni kell az én hajamról, hogy vékony szálú és egyenes, ami egy rövid szárítás után már olyan, mintha egyenesítve lenne, így számomra a complete long pakkból a 30 mm-es Airwrap formázó henger volt az igazán izgalmas. Sok száz Dyson Airwrap step by step videót nézve már éreztem is, hogyan nyúljak a hajhoz, de azért jót tett még néhány óra gyakorlás, mire biztos lettem a használatában.

Velem kapcsolatban azt meg kell jegyezni, hogy bár a szakterületem a fodrászat és a haj, végzettségem szerint újságíró vagyok. Tehát nevezhetjük a hajformázási ismereteimet teljesen alapszintűnek, amin a Dyson Airwrap nagyon sokat lendített! Még nem vagyok az a személy, aki pár perc alatt frizurát készít magának, de határozottan elmondhatom, hogy már tudok magamnak frizurát készíteni, amit az Airwrapnek köszönhetek. 

Coanda simító-szárító fej, használhatod vizes haj szárítására, vagy a végső styling során a babahajak simítására

Összegzés

A Dyson Airwrap nagyon jó választás annak, aki szeret vagy szeretne magának frizurát készíteni, hiszen pont ugyanolyan kezes készülék annak is, aki úgy érzi, semmi kézügyessége sincs a hajformázáshoz. Kis gyakorlással mindez könnyedén megtanulható és aztán vége az "unalmas" korszaknak, amiben csak egy copf szerepel a repertoárban.  

Ár-érték arányban egy felsőkategóriás készülékről beszélünk, ám ha megnézzük, hogy ha egyesével kellene ennyi készüléket vennünk ebben a minőségben, akkor valószínűleg nagyon hasonló képet kapnánk.  

Fontos, hogy egy súlyát tekintve nagyon könnyű hajformázó gépről (vagy gépparkról) van szó az Airwrap esetén, mert az egész a legnehezebb fejjel mindössze 0,68 kg, azaz egy kilogramm alatti!

Az Airwrap helyettesíti a teljes otthoni hajformázási gépparkot: a hajszárítótól kezdve a hajsütővason át a göndörítő vagy éppen hajsimító eszközökig. Megjelenése impozáns, élmény vele a haj formázása.

Extra elem a Dyson fésű, amivel könnyedén tudsz haladni. 

Fodrászinfó tipp

Ha szereted a hajad és szeretsz a stylinggal foglalkozik, de nem órákon keresztül, akkor az Airwrap igazi társ lesz számodra. Könnyű, könnyen kezelhető és fürdőszobád éke lesz!

Itt tudod beszerezni többféle színben is: kattints ide!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)