Keresés

Dyson Supersonic r - érkezik a legjobb hajszárító

A Supersonic r a márka legkisebb és legkönnyebb hajszárítója!

Mindig is tisztában voltunk vele, hogy a Dyson a lehető legszínvonalasabb fodrászeszközöket dobja a piacra. Fejlesztéseikbe rengeteg pénzt és energiát fektetnek, a folyamatos újdonságok pedig magukért beszélnek. A márka ikonikus termékeinek zászlóshajója talán a Supersonic hajszárítóval indult, amelyet az Airwrap és az Airstrait követett. Hamarosan pedig érkezik a Supersonic hajszárító legújabb verziója, a kifejezetten szalonhasználatra fejlesztett Supersonic r.

Az új eszköz nem csak a legkisebb és legkönnyebb hajszárító a márka égisze alatt, de a brand leginnovatívabb terméke, valamint kizárólagos professzionalitása révén sok fodrász álma.

Mit kell tudni a Supersonic R-ről?

A legszembetűnőbb különbség a korábbi Supersonic hajszárítóhoz képest, az ívelt r alak. Az ergonomikus kivitelezés csökkenti a fodrászok kezének terhelését és nagyobb kényelmet biztosít. A termék motorja egyenletesen osztja el a hőt és öntisztítja magát a hatékony szárítás érdekében. Az érzékelővel ellátott készülék felismeri, hogy melyik tartozékot használjuk éppen, majd ennek megfelelően állítja be a hőmérsékletet és a légáramlást.

Röviden és tömören a Dyson Supersonic r legjobb tulajdonságai

  • ergonomikus,
  • hatékony hőelosztás,
  • intelligens kezelés.

Bár lakossági forgalomba nem kerül, fodrászként biztosan könnyű, gyors és hatékony lesz a munka a Dyson legújabb fejlesztésével. Az eszköznek hála talán a vendégek is többször visszajárnak majd a szalonba a hajszárítás élményéért.

A Supersonic r február 8-án debütált a New York Fashion Week backstage-ében, hamarosan pedig mindenki számára elérhető lesz. További infók a Dyson weboldalán vagy a képre kattintva érhetők el.

Inspiráció és képek: Allure, Harpersbazaar

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)