Keresés

Ezek voltak a Golden Globe 2024 sztármegjelenései!

Mutatjuk, miket viseltek a sztárok a Golden Globe 2024-en!

Még csak nemrég kezdődött el az év, de máris lezajlott a sztárvilág egyik legfontosabb eseménye. Január 7.-én vasárnap ugyanis megrendezték a 81. Golden Globe-díjátadót! Ahogy pedig minden évben, úgy idén is nagy érdeklődés lengte körül a díjazottak kilétei mellett a sztárok megjelenéseit is. Éppen ezért most mi is hoztunk ebből egy összeállítást. Mutatjuk, mik voltak a Golden Globe 2024 sztármegjelenései!

Golden Globe 2024  - Sztárok és megjelenéseik

Ariana Greenblatt

Ariana Greenblatt színésznő a díjátadóra egy kiengedett és kissé "kócos" hatást keltő sötétbarna hajat választott, melyet egy egyszerű fehér ruhával egészített ki. A megjelenéséből pedig nem maradhatott el egy füstös, szenes hatású smink és egy klasszikus francia manikűr sem.

Margot Robbie

Margot Robbie 2023-as nagy szereplése a Barbie film, így nem meglepő, hogy a színésznő a Golden Globe 2024-es díjátadójára is egy szép és elegáns, élénk rózsaszín ruhában érkezett. Az öltözet mellé pedig nem is volt másra szüksége, csak egy laza sminkre és egy szépen kiengedett szőke frizurára.

Greta Lee

Greta Lee egy igazán időtlen hajtrendet választott a Golden Globe 2024-re, ez pedig nem más, mint a bubi frizura. A színésznő ezt a sokféleképpen variálható stílust ezúttal rövid hajához viselte, kiegészítve egy fehér ruhával, egy naturális, szinte nem is látható sminkkel és egy - a szetthez illő - ezüst-fehér fülbevalóval.

Hailee Steinfeld

Úgy tűnik, a "Barbie láz" nem csak magát Margot Robbie-t ragadta magával, hanem Hailee Steinfeld színésznőt, énekesnőt és zeneszerzőt is. Ugyanis a díjátadón Ő is egy rózsaszín ruhában jelent meg, annyi különbséggel, hogy az élénkség helyett egy pasztell árnyalatot választott. A híresség pedig a legapróbb részletekre is odafigyelt, így a ruháján lévő díszítés összepasszol a fülbevalójával. Ezekhez pedig tökéletesen illik egy naturális smink. A laza kontyba kötött és oldal frufru-val feldobott frizurája pedig tökéletesen kiegészíti mindezeket és még elegáns is.

Rosamund Pike

Kimondhatjuk, hogy Rosamund Pike színésznő megjelenése lett a legfeltűnőbb az idei Golden Globe díjátadón. Ez pedig nem másnak köszönhető, mint annak az egyedi, színházi csipkefátyolnak, melyet az arca és alsó kontyba fogott haja körül viselt. A fátyolhoz pedig egy teljesen egyező mintázatú ruhát öltött magára, szettjét pedig egy kevésbé feltűnő, harmatos sminkkel egészítette ki.

Taylor Swift

A vörös rúzs mindig is egyet jelentett Taylor Swift-tel, ez pedig a Golden Globe 2024-es díjátadóján sem volt másképp. Az énekesnő ugyanis idén sem felejtette el védjegyét, csak kiegészítette azt egy divatos fülbevalóval és egy csillogó, zöld ruhával.

Billie Eilish

Billie Eilish idén "a legjobb dal" győztese lett, azonban nem csak ez az, ami miatt kiemelkedett a díjátadón. Megjelenése ugyanis tőle megszokottan egyedi és formabontó volt. Értjük ezt természetesen a szó alkalomhoz illő értelmében, ugyanis az énekesnő saját stílusával keresztül, de hozta az elegáns színvonalat. Öltözetében ugyanis az ing-zakó-nyakkendő kombinációt választotta, melyeket egy fekete-piros kéttónusú frizurával tett teljessé.

Skai Jackson

A képre ránézve azonnal Skai Jackson tökéletesen hullámos fekete haját vesszük észre. Ez a hajviselet tökéletesen keretezi a színésznő arcát és emeli ki a vonásokat, a frizurához tökéletesen passzoló sminket. A megjelenést pedig az átlátszó-ezüstös fülbevaló és a hozzá színben illő csillogós ruha teszi teljessé.

Julia Garner

Julia Garner legikonikusabb jellemzője mindig is a rövid, göndör haja volt, melyet a Golden Globe 2024-es díjátadóján is fókuszba helyezett. Tette ezt január révén egy télies hangulatú, fagyos sminkkel és egy ugyancsak az évszak színeit tükröző, meglehetősen kivágott ruhával.

Hunter Schafer

Hunter Schafer, az Éhezők Viadalának színésznője szintén beállt a rózsaszín megjelenésű sztárok közé, ugyanis egy nagyon letisztult, halványpink ruhát választott az eseményre. Ehhez megfelelően pedig egy szintén mérsékelt, rózsaszín színvilágú sminket választott, haját pedig egyszerűen hátrasimította.

Forrás és képek: Vogue