Keresés

Fanola: Ha egy autentikus olasz márkára vágysz!

Fanola: Ha egy autentikus olasz márkára vágysz! Ismerd meg a filozófiát!

Autentikus olasz kultúra, legújabb trendek, fodrászat iránti szenvedély, minden, ami Fanola! A brand ugyan csak 2004-ben született meg, de pillanatok alatt vált az olasz professzionális fodrászok márkájává, később pedig nemzetközileg is elismert termékcsaláddá. A 30 éves szakmai múlttal rendelkező Primavera Andorrana, felismerve a piszok fiatal cégben rejlő potenciált, 2010-ben kiegészítette termékszortimentjét a Fanola branddel. Elérkezett az idő, hogy most az ő szemszögükből ismerj meg valami igazán újat: görgess tovább, ha egy autentikus olasz márkára vágysz!

Fanola filozófia: eredetiség és innováció

A mai világban a fodrászok már számtalan alternatíva közül választhatnak annak érdekében, hogy egyéniségükhöz és szakmaiságukhoz mérten a számukra legjobb termékcsaláddal végezzék munkájukat. A meglévő több évtizedes múlttal rendelkező brandek mellett fontos odafigyelni a feltörekvő és fiatalos márkakínálatra is, hiszen ezek a cégek is teljes mértékben a mai vendégigényekre specializáltak.

A Fanola egy ízig-vérig “Made in Italy” márka, melynek létrehozását több évtizedes szakmai tapasztalat ösztönzött. Az olasz kultúrának és eleganciának köszönhetően a termékek piszkosul fiatalosak, trendi hatást keltenek, és mindemellett innovatív megoldásokat, ár-érték arányban is elérhető lehetőségeket kínálnak a szakemberek számára. A Fanola célja nem más, mint

  • a széleskörű termékpaletta folyamatos bővítése
  • a vendég maximális kiszolgálása
  • a fodrász professzionalitását, kreativitását, szabadságát előidéző termékek megalkotása

Fanola termékszortiment

A Fanola termékszortimentjében gyakorlatilag minden megtalálható, amire a szalonodnak szüksége lehet! Három hajfestéksorozata mellett lehetőséged van a különböző termékcsaládok szőkítőporai és egyéb termékei közül is válogatni, amelyek egytől-egyig gondoskodnak a szakszerű hajápolásról és hajproblémák megoldásáról. A különböző termékcsaládok tartalmaznak sampont, kondicionálót, hajmaszkot vagy koncentrált szérumot, legyen szó szőkített, vagy sötétebb festett hajról. Ezen kívül a fejbőr érzékenységére és a károsodott hajra odafigyelve is számtalan lehetőség közül válogathatunk. A Fanola termékeivel nem létezik lehetetlen! Ha egy autentikus olasz márkára vágysz, itt az idő, hogy kipróbáld a következő termékeket!

Fanola: szalonod megbízható partnere

Természetesen gondoskodnak a fodrászok továbbképzéséről is szalontréningek, workshopok, valamint termékbemutatók formájában. A képzéseket hazai és nemzetközi szakoktatók tartják. Mindemellett a szakembereknek folyamatosan lehetősége van széleskörű akciós termékvásárlásra, amely pénztárcakímélő hatása mellett megkönnyíti a termékekkel való ismerkedés folyamatát is. Ha mindez nem volna elég, a Fanola forgalom utáni motivációs ajándék utazásokat szervez partnereinek, melyeket olykor nemzetközi képzésekkel színesítenek.

Fanola: ha egy autentikus olasz márkára vágysz!

#1 NO YELLOW TERMÉKEK SZŐKÍTETT HAJRA

A modern blond hajszíneket – mint például a platina szőke -, igencsak igényes elérni és rendben tartani. A haj gyönyörűen hűvös fénye idővel fakulni kezd, végül pedig hatalmába kerítik a sárga tónusok. Éppen ezért a Fanola megalkotta a No Yellow professzionális termékcsaládját, amely festésre, színezésre, árnyalásra, világosításra/szőkítésre egyaránt tökéletes, hogy a szőke mindig szőke maradjon. Összetételükkel optimalizálják és semlegesítik a nem kívánatos sárga árnyalatokat, miközben a haj egészséges marad. A No Yellow család első tagja a világhírű az extra lila pigmenteket tartalmazó No Yellow sampon és maszk volt. És hogy mennyire sikeres termék? Az olyan divatmagazinok, mint az Elle és a Cosmopolitan csak úgy emlegeti, mint a szőkék titkos fegyvere!

#2 STYLING TOOLS A TÖKÉLETES FRIZURA SZOLGÁLATÁBAN

Bármilyen vagány és fiatalos frizurát is szeretne vendéged, biztos lehetsz abban, hogy a Fanola STYLING TOOLS termékcsaládja nem hagy cserben! A göndör haj kiegyenesítésétől kezdve, a hullámok elkészítésén át, egy erős hajfixálást is képes vagy elérni a Fanola styling termékeivel! A termékcsalád egyik legnépszerűbb terméke a BRIGHT CRYSTALS, amely színvédő és színmegkötő hatása mellett káprázatos fényt is képes biztosítani hajadnak! Nem létezik lehetetlen, mi szóltunk!

#3 ORO THERAPY ARANNYAL GAZDAGÍTOTT PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI PROGRAM

Ha vendéged luxus szolgáltatásra vágyik, bátran próbáljátok ki az ORO THERAPY termékcsaládot! A professzionális termékek aktív 24 karátos arannyal, keratinnal és argánolajjal előállított professzionális termékek, amelyek a haj egészséges ragyogása mellett, a károsodott hajszerkezet helyreállítására is alkalmasak. A termékcsalád rendelkezik 9 színező maszkkal is – COLOR MASK -, amelyek használatával minden vendég személyre szabott színvilágot kaphat a szalonban! Ugye, hogy kipróbálnád?

A Fanola termékeket az alábbi fodrászcikk kereskedésekben tudod megvásárolni:

Szöveg: Fanola

Forrás és képek: Fanola