Keresés

Fátrai Krisztina & Trauninger Nikolett hajvágás oktatás

Fátrai Krisztina & Trauninger Nikolett hajvágás oktatáson jártunk!

Az Indola Akadémia 2018. november 26-án újra megnyitotta kapuit a tanulni vágyó szakembereknek. Ezúttal Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett adta át tudását, azonban most nem a kontykészítés, hanem a trend hajvágás és hajfestés témakörében. (Korábbi beszámolónkat ide kattintva olvashatod!) A szeminárium alatt, a technikák elsajátítása mellett, a modellek jelentős átalakuláson mentek keresztül. Stílus, individualitás, professzionalizmus.

Fátrai trend hajvágás és hajfestés oktatás

A trendekkel nap mint nap lépést kell tartani az élet bármely területén, pláne, ha még fodrász is vagy. Ebben a szellemiségben hirdetett trend hajvágást és hajfestést Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett. A formák, textúrák és eszközhasználat praktikumaiba Kriszta, míg a trendi hajszínek világába Nikolett vezette be a hallgatóságot. A színpadon négy modell frizuráját készítették el és igen látványos átalakulásoknak lehettünk szemtanúi.

Step by step hajvágás és hajfestés oktatás Fátrai Krisztinával és Trauninger Nikolettával

Az oktatást precizitás, professzionalizmus és jókedv jellemezte. Felmerült néhány olyan kérdés is, amelyek a specifikus eseteket tárgyalták, mint a személyiségből és küllemből származó kihívások, ilyen például a nyak formájától és szélességétől függő hajvágás.

A modellek hatalmas átváltozáson mentek keresztül, még ha némelyikük maradt is a természetesebb színvilágnál. Szemtanúi lehettünk egy hosszú haj vágásnak, amelynél hangsúlyos hajszín változás történt, majd a két szakember egy vállig érő frizurából varázsolt egy előre hosszabbodó bob formát. Ezt követte egy pasztell színekben pompázó pixivé alakulás, és végül, de nem utolsó sorban egy teljes stílusváltást is megfigyelhettünk.

Az oktatás délelőtt 10 órakor vette kezdetét és egészen 17 óráig tartott. Az oktatásra érkező fodrászok nyüzsögtek, kérdeztek, valós interakcióban vehettek részt… és olyan tudással távoztak, amit akár másnap beépíthettek a szalonmunkába.

ELSŐ MODELL – ELŐTTE FOTÓ

ELSŐ MODELL – UTÁNA FOTÓ

ELSŐ MODELL FRIZURAKÉSZÍTÉS KÖZBEN

MÁSODIK MODELL – ELŐTTE FOTÓ

MÁSODIK MODELL – UTÁNA FOTÓ

MÁSODIK MODELL FRIZURAKÉSZÍTÉS KÖZBEN

HARMADIK MODELL – ELŐTTE FOTÓ

HARMADIK MODELL – UTÁNA FOTÓ

HARMADIK MODELL FRIZURAKÉSZÍTÉS KÖZBEN

NEGYEDIK MODELL – ELŐTTE FOTÓ

NEGYEDIK MODELL – UTÁNA FOTÓ

NEGYEDIK MODELL FRIZURAKÉSZÍTÉS KÖZBEN

Képek: Fátrai Krisztina és Gódor Virág