Keresés

Fátrai konty és hajfestés szeminárium képes beszámoló

Fátrai konty és hajfestés szeminárium képes beszámoló. Maradj velünk!

Az Indola Akadémia 2018. szeptember 10-én egy különleges képzési lehetőséget biztosított a fejlődni vágyó fodrászok számára. Magyarországon most először lehettünk részesei egy igazán inspiráló konty szemináriumnak, amelyet Fátrai Krisztinának és Trauninger Nikolett fodrászmestereknek ezúton is köszönünk!

Fátrai: konty és hajfestés szeminárium képes beszámoló

Fátrai Krisztina és Trauninger Nikolett konty és hajfestés szemináriuma nemcsak speciális képzési témája miatt számított egyedülállónak. Trauninger Nikolett ugyanis hosszú évek után, most újra színpadra állt az Indola Professional meghívott oktatójaként.

Az oktatás 10 órától vette kezdetét, ahol azonnal egy professzionális alkotó műhelybe cseppentünk. Betekintést nyertünk a hosszúhajfestés rejtelmeibe, illetve a kontykészítés legapróbb etapjaiba, amelyek gyakorlatilag a frizuraremekek alapját képezik. A legfrissebb hajfestési trendeket Nikolett, míg a kontyok titkait Krisztina mutatta be. Találkozhattunk kontyfésülési, feltűzési technikákkal, hajszín receptekkel, az Indola legújabb termékcsaládjával, az oktatók pedig készségesen válaszoltak minden felmerülő kérdésre és megmutattak jó pár érdekes és a szalonban könnyen használható hajfestési és kontyfésülési technikát a nézőknek.

A képzés végére egy egészen családias légkör alakult ki a szakemberek között, az oktatás egészét áthatotta egy vidám, humorral teli atmoszféra. Kedvcsinálóként készítettünk pár képet, hogy megmutassuk, miért érdemes továbbképezni magad, amikor csak lehetőséged nyílik rá!

További Indola képzéseket itt találsz:

Fodrászok figyelem!

A képzésről exkluzív élő felvétel készült a Fodrászinfó Pro csoportban. Csatlakozás ezen a linken. Kattints!

A TELJES KÉPGALÉRIÁHOZ KATTINTS IDE!

Nyerj betekintést hasonló képzésekbe, inspirálódj oldalunkon!

Képek: Gódor Virág