Keresés

Fodrászinfó Podcast a hajhullásról - Szofrán Zsolt

A Fodrászinfó Podcastben ismét a hajhullásról és a Hush & Hush termékeiről esett szó, ezúttal Szofrán Zsolttal.

A Fodrászinfó Podcast vendége Szofrán Zsolt mesterfodrász, a Color Frame Salon tulajdonosa volt, aki már nem először vendégeskedett a műsorban.

Szerteágazó kérdés, hogy mikortól nevezzük a jól ismert jelenséget hajhullásnak, hiszen létezik egy természetes hajvesztés is. Azonban, amikor nagyobb területeken, foltokban hullik a haj, akkor érdemes elgondolkodnunk azon, hogy kezelendő problémával állunk szemben.

A hajhullásról beszélni kell

Szofrán Zsolt kiemelte, nem szabad megijedni, hanem beszélni kell a hajhullásról, hiszen számos fizikai és lelki ok, valamint ezek kombinációja is állhat a háttérben.

Szofrán Zsolt a Fodrászinfó Podcastben

Ilyenkor érdemes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és hajerősítőkkel megelőzni a jelenséget.

A piacon már nagyon sok jól működő termék elérhető, de akadnak nem annyira tesztelt szerek is. Árban viszont nincs akkora különbség, ezért ne csak az interneten keresgéljünk, hanem minden esetben forduljunk szakemberhez. Ugyanis például vitaminok esetében sem mindegy, hogy mit mivel kombinálunk.

35 éves kor felett megáll a Q10 és a keratintermelés és elkezd elvékonyodni a hajszál. Ezt egy természetes hajvesztés követi, de a fodrásznak már ekkor is érdemes felhívnia a vendég figyelmét. Fontos, hogy hajhullás elleni szereket akkor szedjünk, amikor még visszafordítható a folyamat és van mit erősíteni.

Hush and Hush Deeply Rooted System

Szofrán Zsolt sok terméket kipróbált, tesztelt magán és ajánlott a vendégeinek. A Hush & Hush Deeply Rooted termékcsalád viszont szerinte is csodával határos eredményeket produkált: látványos hajnövekedés, hajszálak vastagodása, babahajak megjelenése, fényesedés.

Hush & Hush modell

Szakemberként kötelességünk a lehető legjobb terméket ajánlani a vendégnek. Az egyik legnagyobb probléma azonban, ha a vendég nem szedi az ajánlott terméket, de várja az eredményt. „A polcról nem működik semmilyen termék!” – hangsúlyozta Szofrán Zsolt. Kiemelte továbbá, hogy az egyik legfontosabb dolog a türelem, érdemes a terméket az ajánlott ideig szedni.

A Deeply Rooted termékcsalád esetében a kapszula és a szérum a leghatékonyabb. Egyébként ez alapvetően minden hajhullás ellen ajánlott termékcsaládra igaz, hiszen például hajhullás elleni sampont csak akkor érdemes használnunk, ha a haj nincs kémiai kezelésnek kitéve. A samponok többsége nem tartalmaz nagy mennyiségű hatóanyagot, ezért a szérumok hatásosabbnak bizonyulnak.

Preventív jelleggel is érdemes a Hush & Hush termékcsaládjához fordulni már a haj gyengülésének kezdetekor is. A hajon látszik a vendégek fizikai és lelki állapota. A Hush & Hush pedig nem csak a hatóanyagokat juttatja a szervezetbe, de visszaadja a magabiztosságot, ami szintén hat az egész szervezet állapotára.

Nézd meg a Fodrászinfó Podcast legújabb epizódját Szofrán Zsolttal!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)