Keresés

GOLD nemzetközi verseny - ezért jelentkezz még ma!

Értékes nyereményekkel vár a GOLD nemzetközi verseny!

Ahogy korábban is megírtuk, októberben kerül megrendezésre a GOLD nemzetközi versenye és show-ja Koppenhágában. A rangos megmérettetésre a brand továbbra is várja a jelentkezéseket, hiszen egy nemzetközi verseny nemcsak elismerés és szakmai kihívás, hanem hatalmas élmény is! Akinek ez nem lenne elég ok a versenyzésre, az 5000 eurós fődíj és az, hogy a nemzetközi porondon is megmutathatja magát, már biztosan megmozgatja a fantáziáját.

A versenyre továbbra is június 30-a a nevezési határidő, a pályamunkákat a globalcontest@goldhaircare.com címre várják. További részletek IDE KATTINTVA!

A verseny többfordulós, először is egy online pályázaton vesznek részt a versenyzők, Koppenhágában pedig a legjobbak mérhetik össze tudásukat. A Nagy Gatsby témájú show mindenki számára inspirálónak ígérkezik, még néhány jegy elérhető az eseményre!

Miért jelentkezz a GOLD nemzetközi versenyére?

Jobb indok nem is lehetne a versenyre, mint hallani mások tapasztalatait. Kada Szabó Éva és Baranyai Kriszty már korábban is indultak a GOLD nemzetközi versenyein, Kriszty pedig az idei megmérettetésre is készül. Őket, és a HairSpa ügyvezetőjét is kérdeztük a verseny előnyeiről, korábbi tapasztalataikról és az idei versenyről!

Kada Szabó Éva

"2020-ban a Nemzetközi Show-ban 12 ország 12 legjobb fodrászát választották ki, akik a krativitásukkal emelték a színvonalat, ami a legmagasabb volt, amit valaha láttam. Ennek részese lehettem, ami egyedülálló élmény volt. Színpadi múltamból adódóan számtalan bemutató volt már mögöttem, de itt a látvány és a professzionális szervezés felülmúlt mindent. Egy nagy álom vált valóra, amikor bemondták: "Kada Szabó Éva Hungary!"

Azoknak a fodrászoknak ajánlom a részvételt versenyzőként vagy nézőként, akik a stílust, kreativitást, bemutatót és versenyt a legmagasabb színvonalon szeretnék látni, átélni. Ma már tudom, hogy a fejlődéshez nemzetközi színvonalú cégekre van szükség. A Gold Professional Haircare pontosan ilyen."

Baranyai Kriszty

"2019-ben már indultam ezen a versenyen, de nem sikerült bejutnom a döntőbe. Akkor kb. fél éve dolgoztam a GOLD termékeivel, így nem is tudtam, hogy mit szeretne látni a zsűri a színpadon. Ez a legkönnyebb-legnehezebb verseny, hiszen a zsűri nem határozza meg, hogy mit alkossunk. Akkor egy pink balerina alkotást készítettem, amivel ugyan nem jutottam be a döntőbe, de a cégtulajdonosok felismertek és "Hello Hungary" felkiáltással köszöntek, tehát emlékeztek rám és a munkámra.

Nézőként ott voltam a versenyen. Szerettem volna megismerni a közeget és azt, hogy mi az elvárás. A versenyt azért ajánlom a fodrászoknak, mert teljesen más, mint a hétköznapi szalonmunka, nézőként pedig azért is érdemes részt venni, hogy felkészülhessünk egy későbbi nevezésre.

Idén is készülök a versenyre, 2019-ben megálmodtam valamit, amivel idén elindultam a versenyen. Annyit tudok mondani, hogy az idei munkám a jó és a rossz váltakozását képviseli: minden tél után tavasszal kinyílnak a virágok."

Vadas János

Vadas János a HairSpa Hungary ügyvezetője is felhívta a fodrászok figyelmét a versenyzés fontosságára:

"Nincs jobb alkalom a tehetség és a szakmai tudás megmutatására, mint egy verseny. Az pedig kiemelt lehetőség, hogy erre egy nemzetközi versenyen adódik lehetőség. Érdemes élni vele, hiszen óriási megtiszteltetés magyar fodrászként nemzetközi színvonalú színpadra állni, emellett pedig szakmai kihívás és nem utolsó sorban fejlődési lehetőség, hiszen a főnyeremények között szerepel kb. kétmillió forint és részvétel a nemzetközi művészeti csapatban."

GOLD nemzetközi verseny - ezért jelentkezz!

Összefoglalva tehát ezért jelentkezz a GOLD nemzetközi versenyére:

  • online fordulók,
  • nemzetközi színpadra lépési lehetőség,
  • szakmai fejlődés, élmény és inspiráció,
  • értékes főnyeremények,
  • tagság a nemzetközi csapatban.

Na meggyőztünk? További információ kérhető a +36304696870-es telefonszámon vagy az info@hairspa.hu e-mail címen!   

Képek: GOLD

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)