Keresés

Gold újdonság: ammóniamentes szőkítőpor!

Megérkezett a legújabb fejlesztésű Gold ammóniamentes szőkítőpor!

Forradalmian új, ammóniamentes szőkítőpor érkezett a Gold Professional Haircare szortimentjébe. A tökéletes átalakulást biztosító korszerű formulával egyszerűen elérhetjük a kívánt színt, hiszen a szőkítőpor akár kilenc árnyalatnyit is világosít. A termék ammóniamentessége révén nem károsítja a hajat, ráadásul az eddigi termékeknél gyorsabban fejti ki hatását. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a fodrászszakmában az idő nagyon értékes.

Technológiai innováció az egészséges hajért

A Gold ammóniamentes szőkítőpora ún. Nutri-strength technológiával készül, amelynek köszönhetően a termék táplálja és erősíti a hajat a világosítási folyamat során. A Gold új szőkítőpora tehát nem csak, hogy nem károsítja a hajat, de dússá, egészségessé és vitalitást sugárzóvá teszi a tincseket. Emellett hialuronsavas sót is tartalmat a termék, amely a világosítás során biztosítja a haj megfelelő hidratáltságát.

A Gold ammóniamentes szőkítőporral a pigmentáltság személyre szabhatóvá válik. Szabadon megválaszthatjuk a termékkel használt színt, ez pedig lehetővé teszi az adott szinten előforduló nem kívánt tónusok semlegesítését. Az új termék mindezek mellett kiválóan alkalmazkodik a fodrászok igényeihez is, állaga ugyanis könnyedén változtatható, krémesebbé, simábbá tehető. Ez megkönnyíti a termék felvitelét, a színeredményt azonban nem befolyásolja.

A Gold ammóniamentes szőkítőpor tehát

  • akár kilenc árnyalatot is világosít,
  • rövidebb hatóidővel rendelkezik,
  • nagy kiszerelésben, kedvező áron kapható,
  • nutri-strength technológiával készül,
  • hialuronsavas sót tartalmaz,
  • állaga könnyedén változtatható

Ammóniamentes szőkítőpor: az eredmények magukért beszélnek

A forradalmi terméket a Kada Hajszalonban mutatták be egy szalontréning keretein belül, több modell közreműködésével! Íme az elkészített frizurák:

A szalontréningen készült csoportkép!

Fenntarthatóság a Gold Professional Haircare-rel

A fenntarthatóság jegyében a Gold Professional Haircare jelentős lépéseket tett a környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében. Az új ammóniamentes szőkítőpor szupergazdaságos, 1000 g-os kiszerelésben kapható, amelynek 80%-kal kisebb csomagolási súlyával nagy lépést tett a márka egy zöldebb jövő felé. Így tehát a Gold szőkítőporát használva te is hozzájárulsz a bolygó védelméhez!

A Gold ammóniamentes szőkítőpora ide kattintva vásárolható meg!

Képek: HairSpa

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)