Keresés

Hét hatásos hajápoló termékcsalád - ezeket próbáld ki 2024-ben!

A Fodrászinfó válogatása következik: hét hajápoló termékcsalád!

A hajápolás a fodrászipar egyik megkerülhetetlen része. Ahogy minden évben, 2023-ban is történtek forradalmi újítások és jelentek meg új termékek, termékcsaládok a piacon. Ezekből gyűjtöttünk össze hét kiemelkedő hajápoló szettet!

Hét hajápoló termékcsalád – Fodrászinfó válogatás

L'Oréal Professionnel - Absolut Repair Molecular

A L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular termékcsaládja akár egyszeri használattal is képes regenerálni a sérült haj szerkezetét. A mai technológia már lehetővé teszi, hogy a hajápolás már molekuláris szinten is megtörténjen. Ez a termékcsalád pedig ki is használja ezt a lehetőséget a peptidek alkotórészekre bontásával.

A termékcsalád tagjai: előkészítő ápoló (csak szalonhasználatra), Absolut Repair Molecular sampon, kiöblítendő szérum, hajban maradó ápolókrém.

JOICO YouthLock

Májusban került bevezetésre hazánkban a JOICO újítása, a YouthLock. A termékcsaládot a Smart Release technológia, a kollagén, az arginin, valamint a keratin teszi igazán hatékonnyá. Egyfajta anti-aging termékcsaládról van szó, amely első sorban érett hajra lett kifejlesztve, de őszülő hajon is hatékony. A termékcsalád teljeskörű hatását a hosszútávú használat hozza ki, így a YouthLock otthoni használatra a legalkalmasabb.

A termékcsalád tagjai: YouthLock sampon, YouthLock hajpakolás, YouthLock balzsam és YouthLock Blowout Creme.

Wella Ultimate Repair

A Wella új termékcsaládja minden hajtípusra kiemelkedően hat, ráadásul fodrászok számára gyorsan elvégezhető szalonszolgáltatást nyújt. A Wella Ultimate Repair új szintre emeli a mélyen kondicionáló kezeléseket. Segít legyőzni a hajkárosodást és páratlan ragyogást varázsol a hajra. Egyaránt használható otthoni termékcsaládként vagy a fodrászszalonban.

A termékcsalád tagjai: Ultimate Repair sampon és kondicionáló, Miracle Hair Rescue Spray, valamint egy hajban maradó hajvédő krém szérum.

Matrix Food For Soft

A Matrix a vendégigényekre fókuszálva alkotta meg az avokádóolajjal és hialuronsavval gazdagított Food For Soft hidratáló hajápoló termékcsaládot. A Food For Soft a hidratálásra szomjazó haj igényeit elégíti ki: az igénybe vett, sérült haj különösen hálás a törődésért. A termékcsalád 72 órán át segít megtartani a haj nedvességét, a termékek együttesen fejtik ki legjobban a hatásukat, valamint biztosítanak megfelelő hővédelmet akár 230℃-ig.

A termékcsalád tagjai: hidratáló sampon, fésülést könnyítő hidratáló kondicionáló, többfunkciós ápoló olajszérum.

Framesi Morphosis

A Framesi februárban mutatta be a megújult Morphosis termékcsaládot a Framesi nemzetközi master oktatója Natasha Maconi vezetésével. A termékcsalád 98%-ban természetes anyagokból készül, a gyártáshoz kevesebb energia kerül felhasználásra, valamint a csomagolás 50%-a óceáni hulladékból kerül ki.

A termékcsalád megfelelő használatához szükség van egy egyéni konzultációra, hogy megtudjuk, pontosan melyik termékre van szükségünk. Ezek a termékek elsősorban a fejbőrt célozzák, a hajszerkezet helyreállítását pedig a Framesi Morphosis Restructure termékcsalád végzi.

KEUNE So Pure

A KEUNE So Pure termékvonalán az ammóniamentes hajfestékek mellett helyet kaptak ökobarát hajápolók is, amelyek természetes összetevőkből készülnek, karbonsemleges gyártással, valamint többek között szilikon- és szulfátmentesek. Összesen négy hajápoló termékcsalád tartozik ebbe a körbe:

  • So Pure Cool (hamvasító),
  • So Pure Polish (száraz, szöszös hajra),
  • So Pure Restore (hidratáló),
  • So Pure Clarify (mélytisztító)

KEVIN.MURPHY KILLER.CURLS

2023-ban hatalmas fókusz került a természetes göndörségre. Ennek jegyében egészült ki a KEVIN.MURPHY KILLER.CURLS termékcsaládja három új termékkel: KILLER.CURLS sampon és balzsam valamint KILLER.TWIRLS hajban maradó göndörítő krém. A termékcsaládot mi is teszteltük, amelyről itt írtunk!

Reméljük ti is kipróbáljátok ezeket a termékeket 2024-ben! Közben pedig továbbra is várunk minden forradalmi újdonságot a hajápolás terén.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)