Keresés

Ultimate Repair - A Wella Professionals innovatív ápolói

Ismerd meg a Wella Professionals Ultimate Repair termékcsaládját!

Ha olyan ápolót keresel, mely minden hajtípusra kiemelkedő megoldást nyújt, miközben gyorsan elvégezhető szalonszolgáltatást tudsz biztosítani, akkor az Ultimate Repair hajápolási rituálé lesz az új kedvenced!

Minden hajtípus szakértője - Wella Ultimate Repair

Fedezd fel a legújabb innovációt a hajápolás világában: az Ultimate Repair rituálét. Mélyen kondicionáló kezelések új szintre emelése, az ápoló termékek kollekciója vendéged haját kívül-belül egészségessé varázsolja. Szabadalmaztatott technológiával a termékek legyőzik a hajkárosodást és soha nem látott ragyogást kölcsönöznek a haj számára. Kimagasló erő és ragyogás a gyökerektől egészen a hajvégekig.

Vendéged otthon is használhatja a termékeket, és te is beépítheted vágás és/vagy színmegváltoztatás során egy hatékony szalonszolgáltatás részeként, mely minden hajtípus és károsodás számára biztos megoldást nyújt. Mindössze 3-4 lépésben a hajszálak külső és belső felszíne is újjászületik. Függetlenül vendéged hajtípusától, az Ultimate Repair ápolók sima és táplált hajérzetet biztosítanak.

Az Ultimate Repair termékek ígérete

A termékcsalád titka az összetevőkben rejlik. Az AHA és az Omega-9 komponenseknek köszönhetően a haj kívül-belül megújul:

  • 99%-kal kevesebb hajtöredezés
  • 12-szer simább hajfelszín
  • Extra fény

A hajszerkezet helyreállítása már az első használat után látható!

Ultimate Repair hajápolási rutin

1. LÉPÉS – TISZTÍTÁS

Ultimate Repair Sampon: Luxus érzetű krémsampon, ami gyengéden és hatékonyan tisztít és gazdagon habzik. Eltávolítja az összes apró szennyeződést, amelyek károsak lehetnek a hajra (fémek, termék lerakódások, olajok, szennyeződések és környezeti szenny) és elkezdi újjáépíteni a hajat.

2. LÉPÉS – KONDICIONÁLÁS

Ultimate Repair Kondicionáló: Krémes, mély kondicionáló a hajszálak kisimítására, erősítésére és minden napos helyreállítására a haj elnehezítése nélkül. Használata után a haj táplált, tiszta és friss érzetű.

3. LÉPÉS – KEZELÉS

Miracle Hair Rescue Spray: Az Ultimate Repair termékcsalád igazi sztár terméke és a legfőbb innováció a kötésújjáépítő technológiában. Könnyed folyadék, hajban maradó spray mely helyreállítja a károsodott hajszerkezetet – kívül-belül – mindössze 90 másodperc alatt. Kisimítja a hajszálakat, miközben belülről intenzíven erősít és kívülről lágyítja/puhítja a hajfelszínt. A hosszan tartó formázási végeredményért. Használd heti 1 vagy 2 alkalommal (hajállapotnak megfelelően).

4. LÉPÉS – VÉDELEM

Hajban maradó hajvédő krém szérum: Gyengéd krém szérum, mely védi, helyreállítja és puhává varázsolja a hajszálakat minden hajtípus esetén, minden napos használat mellett. A haj 8-szor simább és könnyebben formázható. 5-az 1-ben védelemmel a töredezés, uv által okozott károk, hő, mechanikai sérülések és szöszösödés ellen. Az egyenes haj láthatóan simább, a göndör fürtök érezhetően definiáltabbak.

További információkért keresd a Wella Professionals értékesítési konzultánsait, vagy látogass el a MyWella.hu webshopra!

Naprakész inspirációkért, oktatási anyagokért és Wella Porfessionals tartalmakért kövesd a Wella Studio Budapest Facebook és Instagram oldalát!

Forrás és képek: Wella Professionals

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)