Keresés

Illuminight - Wella Professionals turné 2024

A Wella Professionals Illuminight rendezvényein csodálatos show várható!

A világ egyik vezető márkájaként kétségtelen, hogy a Wella Professionals első osztályú színeket kínál partnereinek. 2024-ben a cég frissíti az Illumina Color termékcsalád megjelenését és üzenetét, és útra kel, hogy bemutassa a tavaszi félév legújabb Illumina színeit és trendjeit.

A Fodrászinfó is készül valamire ennek kapcsán. Ne csüggedjen, aki nem jut el az eseményre! Olvasd el a cikket végig! ;)

A világszerte ismert és a Wella Professionals globális nagyköveteként dolgozó colorist, Romeu Felipe egy magával ragadó európai körútra indul. Ez a show-turné Németországon, Olaszországon, Lengyelországon, Franciaországon és Görögországon keresztül vezet majd, és olyan rendkívüli élményt nyújt, amely nemcsak izgalmasnak és szórakoztatónak, hanem mélyen inspirálónak is ígérkezik. Romeu Felipe minden egyes színpadra elhozza páratlan képességeit, így a turné állomásain felejthetetlen élmény várja a szakembereket.

"Alig várom, hogy bemutathassam az Illuminát és annak hihetetlen képességeit. Ez a szín valóban mindent nyújt, amire egy szakértő coloristnak szüksége van." – nyilatkozta Romeu Felipe.

Az Illumina Color biztos módja annak, hogy olyan festett hajat hozzon létre, amely természetes hatást kelt: ragyogó és kifinomultságot sugároz. Az Illumina Color akár 100%-os őszfedést biztosít, és a Microlight technológiának köszönhetően nem károsítja a hajat. A technológia segít megvédeni a kutikula tisztaságát, és lehetővé teszi, hogy a fény bejusson a hajba és belülről ragyogjon. Emellett az anyagba beépített fémisztító részecskék megelőzik a haj kárososdását.

Az Illuminight turné állomásai

  • 2024. március 25: Milano, Olaszország
  • 2024. március 27: Varsó, Lengyelország
  • 2024. március 28: Párizs, Franciaország
  • 2024. március 29: Athén, Görögország.

Varsóból jelentkezünk

A tavalyi párizsi show után a Fodrászinfó ismét lehetőséget kapott, hogy részt vegyen a turnén, ezúttal Varsóban! Már most tűkön ülünk és igyekezni fogunk a lehető legtöbb élményt megosztani az olvasókkal is! Amit már biztosan tudunk:

  • Felipe Romeu Look & Learn oktatás és Show,
  • 8 vendégfellépő,
  • 21 modell,
  • Wella Artistic Team Lengyelország

Fedezd fel az Illumina Color világát a Wella európai turnéján személyesen, vagy tarts velünk beszámolóinkon, képeinken és videóinkon keresztül! 

Egy kis kedvcsináló

Szöveg és képek: Wella Professionals

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)