Keresés

Ilyen volt a Stella Partnermeeting 2023-ban!

Idén is megrendezésre került a Stella Partnermeeting.

Fantasztikus helyen, gyönyörű időben és nagyon jó hangulatban telt a Stella legnagyobb kereskedő partnerei számára megrendezett éves partnermeetingje. A résztvevők egy értékes hétvégén vehettek részt, tudással, tartalommal és sok-sok élménnyel párosítva.

Bemutatásra kerültek a piaci környezet mellett a legújabb stratégiák, terméktrendek, újdonságok és karácsonyi csomagok, melyek extra kedvező fogadtatásban részesültek. A kitűnő hangulat mellett jókat evett, ivott mindenki, nevetésből sem volt hiány. Remélhetőleg mindenki szuperül érezte magát, az eseményen szerzett tudást pedig kamatoztatni tudja majd.

Fodrászati téren bemutatásra kerültek az új designnal és korszerűsített beltartalommal, környezetbarát módon, napenergia felhasználásával gyártott, hamarosan piacra kerülő Lady Stella Vitaline és Vitastyle styling termékek, melyek egyre jobban igyekeznek a fodrászok igényeihez igazodni, szakmai áruk változatlansága mellett!

Stella Partnermeeting 2023 - légy te is Stella partner!

A Stella Subrina Professional márkája, mely több mint 60 országban, többek között Magyarországon is a fodrászok kedvelt sikermárkája 2022-re teljes megújuláson ment át. Mára a letisztult esztétikus design mellett kiemelt jelentőségű a professzionalizmus és a termékhatékonyság, legyen szó hajfestékről, szőkítésről, ápolásról vagy stylingról.

A kiemelkedő ár-érték arányú termékek kedvező árfekvése, lebilincselő hatása, különlegességei vonzzák a fodrászokat. Aki pedig még nem ismeri annyira a márkát, de igazán jó fodrásznak tartja magát, figyelje a Stella Subrina online kommunikációit, mert hamarosan indul a Subrina „Ambassador” kampánya. Keressük a Subrina Márka Nagyköveteit! Tele lehetőséggel, újdonsággal és meglepetéssel!

Az október még egy meglepetést tartogat: kedvezményes csomagakcióban juthatsz hozzá a Subrina Permanent Colour Intenzív tartós hajfestékekhez (100ml – br. szakmai ár 2190 Ft), amelyek

  • 100% őszhajfedést biztosítanak,
  • 60%-kal tartósabb és egyenletesebb színélményt varázsolnak,
  • lélegzetelállító csillogást, ápolást és táplálást nyújtanak a hajnak!

Kattints a neked tetsző akció képére!

Szöveg és képek: Stella Zrt.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)