Keresés

JOICO fodrászverseny - Szikriszt Joci első lett

A JOICO fodrászverseny nemzetközi viszonylatban zajlott.

Szikriszt Joci első helyezést ért el a nemrég megrendezésre került nemzetközi JOICO fodrászversenyen. A megmérettetés online került megrendezésre, Szikriszt Joci mellett a harmadik helyezett is egy magyar fodrász, Kiss-Varga Regina lett.

A fodrászverseny egyébként a JOICO tavaly megjelent YouthLock termékcsaládjának jegyében zajlott, ezzel a termékcsaláddal kellett dolgozni a pályamunkákon. A versenyzőknek ennek megfelelően idősebb modellekkel kellett dolgozniuk, hiszen a YouthLock egy hajfiatalító termékcsalád. Az online térben való verseny azt a célt szolgálta, hogy a versenyzők fejlődjenek a közösségimédia-használat terén. Ráadásul az online megrendezett versenyek nagy előnye, hogy nem kell utazni, a pályamunka beküldéséhez elég egy mobiltelefon és lehetőség adódik a nemzetközi munkák szinte azonnali összehasonlítására, ezáltal pedig az inspirálódásra.

A pályamunkák elkészítésére és posztolására három hónap állt rendelkezésre. A megfelelő hashtagek mellett a receptúrát is közzé kellett tenni. A hazai versenyben minden hónapban győztest hirdettek, akik levásárolható ajándékcsomagot nyertek. A legjobb pályamunkákat pedig beválogatták a nemzetközi versenybe.

JOICO fodrászverseny - Szikriszt Jocit kérdeztük

A verseny első helyezettjét, Szikriszt Jocit kérdeztük a megmérettetés körülményeiről és a beküldött pályamunkájáról:

„Én ezt a versenyt komolyabban vettem, mint hogy mobiltelefonos fotót készítsek. Nagyon régen versenyeztem már és szerettem volna összehozni valamit, amit már sok ideje nem. Összehívtam azokat a barátaimat, akikkel a korábbi versenyeim során együtt dolgoztam: Rácz Dóra sminkest és Gráf Pétert, a fotó készítőjét. A karrierem kezdetén nagyon sokat dolgoztunk együtt, inspirált minket egymás aktivitása. Amikor megláttam a versenykiírást, megkerestem őket, mindenkinek tetszett az ötlet és ez lett belőle.”

Íme a receptúra

Ősz haj: 90%

Hajhossz, hajvég: 6-os színmélység, kopott hajvégek.

Haj állapota: porózus

Előkezelés: Defy Damage Pro1

Formula1: face frame VeroLight + 5 Vol Developer

Alapszín: LumiShine Youth Lock 6NNW+ 8NNW + 20 Vol Developer

Közbeni ápolás: Defy Damage Shampoo + Pro2 (5 perc)

Face frame toner: Blonde Life Demi Gloss 8N + 5 Vol Coconut Developer

Utókezelés: Youth Lock Shampoo+ Youth Lock Treatment Masque (5perc) + Youth Lock Conditioner (3perc)

Formázás: Youth Lock Blowout Cream, Humidity Blocker+ JoiMist frirm

Ezúton is gratulálunk Szikriszt Jocinak és csapatának!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)