Keresés

JOICO partnertalálkozó Hollandiában - így érezték magukat a fodrászok

Kiemelt JOICO partnertalálkozó került megrendezésre Hollandiában!

A karácsonyi hajtás előtt a JOICO csapata repülőre pattant és Hollandia felé vette az irányt egy meglepetés csapatépítő és partnertalálkozó keretében. Az úti cél egészen pontosan Eindhoven volt, ahonnan könnyedén elérhető Helmond, a JOICO európai központja. A brand nemrég Magyarországon szervezett hasonló eseményt, idén azonban egy szintet lépve életreszóló élményt ajándékozott kiemelt partnereinek.

Az első nap nagyrészt utazással, de szuper hangulatban telt a résztvevők számára. Eindhovenbe érkezve a szállodai szobákban ajándékcsomagok várták a csapatot, benne a JOICO bestseller Defy Damage termékeivel és számos egyedi meglepetés ajándékkal. Ezt követően a fodrászok Eindhoven egyik exkluzív koktélbárját látogatták meg, ahol egy koktél workshopon vettek részt. A valódi „attrakció” azonban csak másnap következett.

JOICO csapatépítő – nagyszabású bemutató Helmondban

November 7-én egy kellemes közös reggelit követően a fodrászok ellátogattak Helmondba, a JOICO Europe központjába, ahol egy nagyszabású bemutatóba pillanthattak be. A számos díjat elnyerő Sofie Schrauwen és Robby Osselaer kreatív duó - a JOICO Design Team tagjai és a BOBHEAD tulajdonosai és a 2023-as Joico Masterpiece kollekció megalkotói - egyenesen Belgiumból utaztak a központba kifejezetten erre az alkalomra és hat különleges frizurával készültek a magyar vendégek számára.

A bemutató során A JOICO partnerek megismerhették a legújabb trendeket, hajvágásokat lépésről-lépésre, valamint a festési formulákat. A romantikusan bohó “french bob”, az ázsiai haj teljes világosítása, izgalmas frufru megoldások, egyedi feltűzések és klasszikus, de lenyűgöző szőke hajfestés mind-mind terítékre került.

Így érezték magukat a JOICO fodrászai

Néhány résztvevőt sikerült elérnünk a JOICO partnertalálkozó kapcsán, akik személyes véleményüket és élményeiket is megosztották velünk:

Szikriszt Joci

"15 év óta először nyílt lehetőségünk külföldi bemutatóra magyar partnereket vinni. Általában országonként két ember mehetett el a JOICO Experience Centerbe, de idén a központ is nyitott volt arra, hogy nagyobb létszámban menjünk. A JOICO legközelebbi partnerei tartottak velünk, akik bár a képzésekről ismerik egymást, de nem mindenki ápol baráti viszonyt. Igyekeztünk olyan programokat szervezni, amelyek segítségével ellazulhatnak. Azt kell, hogy mondjam, ez sikerült is.

A BOBHEAD bemutatója is zseniális volt, olyan frizurákat láthattunk, amelyek bár a szalonmunka során is elkészíthetők, mégis modernek és előremutatók. Jó volt látni, hogy a partnerek nagyon nyitottak voltak és mertek kérdezni. Azt gondolom, mindenki pozitív élménnyel térhetett haza. Remélem, hogy a hasonló találkozókból rendszer is lehet a későbbiekben."

Pintér Judit

"Én már sokszor jártam külföldön fodrászbemutatókon, rendezvényeken, de azt kell mondjam ilyen tökéletesen megszervezett szakmai utazásban, mint amit a JOICO szervezett nekünk még nem volt részem. Az első esti közös vacsora egy exkluzív étteremben remek alkalom volt, hogy kicsit jobban megismerjük egymást, a különleges fogások mellett a közösségépítés is nagy szerepet kapott. A vacsora után egy koktélworkshop-on vettünk részt, akkor még nem sejtettük de ez a program szorosan kapcsolódott a következőnapi hajvágó bemutatóhoz.

Másnap a JOICO európai központjában nézhettünk meg egy hajvágó/hajfestő bemutatót, ahol a sok új fogás és technika elsajátítása mellett a termékek keverései idézték meg az előző esti szép emlékeket. Felejthetetlen élmény ez nekem, azóta is áradozom a vendégeimnek róla! A JOICO tett róla, hogy ezen az úton mi is egy kicsit vendégeknek érezhettük magunkat."

Kiss Hajnalka

"Csodálatos utazás volt, fantasztikusan éreztem magam. Nagyon jól szervezett programon vettünk részt, a bemutató pedig szakmailag és emberileg is felemelő volt. Szeretettel és jól felkészülve várt minket a JOICO központ, sokat tanulhattunk az anyagokról és technikákról, élmény volt szakmai nagyságok személyes tapasztalatait is hallani."

Képek az eseményről

Forrás és képek: JOICO

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)