Keresés

JOICO roadshow Budapesten!

Részt vettünk a JOICO roadshow budapesti állomásán!

A JOICO háza táján 2024 kifejezetten az újdonságok éve, ami rengeteg mögöttes fejlesztést és munkát sejtet. A JOICO csapata épp az újdonságok megjelenése kapcsán szervezett országjáró körutat, ahol Nyíregyháza után Budapestre, az A38 hajóra is elhozták a több vidéki nagyvárosba továbbhaladó grandiózus bemutatót. Szikriszt Joci – aki nem mellesleg idén 20 éve dolgozik JOICO termékekkel – beszélt a márka újdonságairól, egy rövid videós bejátszásban pedig fontos információkat hallgattunk a környezetvédelemmel és a social plastic-kal kapcsolatban. A JOICO az első márka a professzionális fodrászpiacon, amelyik social plastic csomagolásokat használ.

Ilyen volt a JOICO roadshow

A bemutató során Szikriszt Joci, a JOICO Magyarország művészeti vezetője és Maria Sanotchi bemutatták a fenntartható InnerJOI termékeket, a KBOND20 kötéserősítő pakolást, valamint az In a Flash kötéserősítő folyadákot is. Hallhattunk Maria frissen szerzett tudásáról az AirTouch Balance technika kapcsán is, amelyet Vladimir Sarbashev képzésén sajátított el. Készült vizes balayage technika, valamint egy izgalmas jeges szőke modellt is megcsodálhattunk, akinek haját a JOICO Color Intensity fizikai színezőivel dobták fel.

A két oktatófodrász bemutatója után a JOICO legújabb partnere Jónás Roland lépett színpadra, aki megmutatta, hogyan lehet esztétikus a babahaj és a pajesz a JOICO formázó termékeivel. A fiatal fodrász elsősorban divatbemutatókon, klip- és filmforgatásokon, valamint fotózásokon dolgozik a mindennapokban. Roli szerint a pajesz és a babahajak formázása 2024 egyik nagy trendjének ígérkezik. 

JOICO roadshow képekben

Lássuk a modelleket:

A nagyszabású rendezvényről is készült képes beszámoló:

🔥JOICO bemutató finálé🔥

Posted by Fodrászinfó on Monday, May 27, 2024

A JOICO pedig továbbra is garantálja az eddig megszokott minőséget, további újdonságokra és színvonalas bemutatókra számíthatunk.

Képek: Dévai Zoltán

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)