Keresés

Fodrászinfó karácsonyi hajtrend 2023

Karácsonyi hajtrend 2023? - Mutatjuk, szerintünk mi hódít idén!

Idén is elérkeztünk az év végéhez, a karácsonyhoz. Ez az időszak sajnos sokaknak telik rohanással, a karácsonyi ajándékok időben való beszerzésével és a tökéletes menü kitalálásával. Mi azonban szeretnénk, ha ez idén egy kicsit másról is szólna: a nyugalomról és az önmagatokkal való törődésről. Ez ugyanis, bár nagyon fontos lenne, de a legtöbbször háttérbe szorul. Nem igaz? Ha Ti is gyakran érzitek így, tartsatok Velünk és kezdjetek el magatokkal foglalkozni a karácsonyi frizurátok kitalálása által. Mutatjuk mi szerintünk a karácsonyi hajtrend 2023-ban!

Egyszerű, mégis szép frizurák

Sokan szeretik a naturális, egyszerű, mégis szép megjelenést kölcsönző frizurákat. Ha Te is ide tartozol, ezen karácsonykor sem kell változtatnod. Egy szép göndör, vagy éppen egy egyenes haj is lehet ünnepi úgy, hogy kényelmesen érzed magad a viselése közben.

Karácsonyi hajtrend 2023 - Ha egy kicsit többre vágynál...

Ha az előzőknél egy kicsit mégiscsak többre és különlegesebbre vágynál, azonban nem szeretnél egy teljesen más, magaddal nem azonos frizurát, talán csak pár aprócska felűzésre, fonatra van szükséged. Ezekbe pedig finoman már a karácsony jegyeit is beleviheted. Mutatjuk:

Karácsonyfadíszek, boák, fenyőágak és izzók a hajban? Miért is ne!

Nagy valószínűséggel ti sem gondoltatok arra, hogy az eredetileg karácsonyi lakásdísznek szánt kellékeket a hajatokba tegyétek. De végülis miért ne tehetnétek! Karácsonykor bármi belefér.

Bevállalósoknak szóló karácsonyi hajtrend 2023-ban : Az ünnep színei

Ha Te is bevállalós vagy és nem félsz hajszínt változtatni, ez a karácsonyi frizuratrend Neked szól! Egyre inkább elterjedtnek látszik ugyanis az, hogy a hölgyek ünnepi színűre, vagy akár színűekre festett hajjal jelennek meg decemberben. Dominál a zöld, a piros és a fehér hajszín, melyek a karácsony jelképei. Így ha bevállalósságodat az ünnepekkor sem szeretnéd félre tenni, inspirálódj a most következő képekből! 

Neked melyik frizura tetszett a legjobban? 

Ha úgy érzed, cikkünk alapján sikerült megtalálnod az idei karácsonyi frizurádat, ne várj tovább! Jelentkezz be fodrászodhoz, hiszen az ünnepek közeledtével rajtad kívül még sok vendég szeretne egy szép frizurát.

Képek: Pinterest